NA KRILIMA POBJEDE

Splićani u zanosu: 'Ovako ćemo igrati i u uzvratu Kupa!'

Hajduk
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/7
21.03.2016.
u 09:25

'Mi u Zagrebu možemo ponoviti ovakvu utakmicu, idemo stići rezultat iz prve utakmice.'

U njegovim Dugavama slavit će se, prijatelji i obitelj uvijek su uz njega. A i prijatelju Marku Pjaci sigurno će poslati neku poruku. Fran Tudor, omaleno krilo velikog srca, bio je strijelac pobjednosnog pogotka za Hajduk.

- Sušić me odlično pronašao, ja sam samo napravio svoj dio posla. Odigrali smo baš hajdučki, bili smo bolji tijekom svih 90 minuta. Moglo je biti i rezultatski uvjerljivo, ali ovako je slađe - kazuje Tudor.

Odlična predstava cijele momčadi - Tudor je bio najistaknutiji pojedinac, ali svi su igrali dobro - digla je Hajdukov optimizam uoči uzvrata u polufinalu Kupa Hrvatske u kojem Dinamo ima naizgled nedostižnih 2:0.

- Mi u Zagrebu možemo ponoviti ovakvu utakmicu, idemo stići rezultat iz prve utakmice - najavio je Tudor.

S tvrdnjom da je ovo bila pobjeda momčadi složio se i Tino Sušić. Na slavlju u svlačionici Sušić je zajedno s predsjednikom Marinom Brbićem poveo "Večeras je naša fešta".

- Sve nas je išlo, svi smo bili na visokom nivou. Kad smo takvi možemo igrati protiv svakoga. Da smo ovakvi bili u kup dvoboju i rezultat bi bio sličan današnjem. Imamo se pravo nadati preokretu u kupu - rekao je Sušić.

U Dinamovim redovima, unatoč porazu, nije bilo baš neke velike tuge.

- Znao sam da će biti teže u odnosu na onu kup utakmicu. Hajduk je igrao puno bolje, a mi smo malo pali. Ostali smo bez nekoliko bitnih igrača za našu momčad. Probali smo to zakrpati, imali smo dosta šansi, nismo zabili... Sutra je novi dan. Oni su s druge strane zabili, pobijedili su i ja im na tome čestitam. Mi smo i dalje prvi, nismo neiskusna momčad i sad ćemo dati malo gasa i probati vratiti bodovnu razliku ispred Rijeke - rekao je Schildenfeld.

Kako je kazao Dinamov trener Zoran Mamić, njegova momčad utakmicu je izgubila u sredini terena. A tamo je ordinirao i kapetan Domagoj Antolić.

- Hajduk nas nije iznenadio, sabrao se u odnosu na srijedu. Očekivali smo da će biti agresivni, Hajduk je igrao bez respekta i stvarao prigode. A u našoj igri vidjelo se koliko su nam nedostajali Soudani i Pjaca, ali to nam ne može i ne smije biti alibi. Nećemo se sada žaliti, okrenut ćemo se idućim utakmicama i krenuti u nove pobjede. Ako smo prava momčad, a ja vjerujem da jesmo, možemo osvojiti i kup i prvenstvo - zaključio je Antolić.

>> Hajduk pobijedio Dinamo u odličnom derbiju i vratio Rijeku u utrku za naslov!

>> Hajdukovci žestoko slavili u svlačionici, pridružio im se i Marin Brbić

>> Mamić: Nismo imali odgovor na agresiju Hajduka. Burić: Pobjedu posvećujem navijačima

>> Pogledajte što je sve Torcida poručila na derbiju

Komentara 23

ZO
zoom
10:55 21.03.2016.

ovi jadni još nisu shvatili da im je dinamo jučer pustio da se smire tenzije? pa soudanija nije mamić uopće uvodio u igru kao fol zbog ozljede! al će vas dinamo razbii u zg, nećete znati što vas je snašlo...

PM
pubi.mlinarec
10:28 21.03.2016.

ha ha koji su to luzeri ha ha kaj ce bit bolno u maksimiru a sad lajajte...

SX
sudbina x
10:29 21.03.2016.

Hahahaha, ma bravo samo tako igrajte i u Maksimiru i slijedi vam pet komada...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije