KATALONCI TVRDE

Sport: Modrić od 2024. ima novi klub i oprašta se od Hrvatske. Real je spremio oproštajni video

Hrvatska se prije 5 godina plasirala u polufinale SP-a
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/6
10.07.2023.
u 07:30

Prema pisanju Španjolaca, 37-godišnji hrvatski maestro bio je iznimno blizu odlaska iz Madrida

Katalonski medij Sport piše kako je Luka Modrić donio odluku o tome da se 2024. godine iz Reala preseli u Saudijsku Arabiju nakon što odradi još jednu sezonu ugovora. Također, europsko prvenstvo 2024. godine trebalo bi biti njegovo zadnje natjecanje u dresu hrvatske reprezentacije, tvrde Španjolci. Iako su mu Saudijci nudili oko 200 milijuna eura, Modrić je želio ostati na Bernabeu, iako mu je navodno Real već spremio oproštajni video. 

– U veljači su Saudijci poslali ponude Modriću i Benzemi, ali ništa se nije događalo sve dok dva saudijska emisara nisu stigla u Madrid s novim ponudama koje su bile znatno bogatije. Modrić je s Realom ugovor trebao obnoviti kao i inače, na kraju sezone. No, kada je stiglo vrijeme za produljenje, Modrić je šutio i otišao na okupljanje vatrenih. Koncentrirao se za završnicu Lige nacija – piše Sport.

GALERIJA Katalonci pišu da će Modrić 2024. godine napustiti Real i hrvatsku reprezentaciju

Hrvatska se prije 5 godina plasirala u polufinale SP-a
1/6

– Početni optimizam u Realu tada je prešao u pesimizam i vijesti koje su stizale iz Reala nagovijestile su njegov odlazak. I to je istina, Modrićev odlazak bio je vrlo blizu. Čak toliko blizu da mu je Real pripremio oproštajni video, sličan onome koji se prikazao na oproštaju Benzeme – tvrde Katalonci. 

VEZANI ČLANCI:

– Hrvatski kapetan u Nizozemskoj je razgovarao sa svojim izbornikom Zlatkom Dalićem u kojem je potvrdio svoju namjeru: oprostiti se od reprezentacije nakon Eura 2024. u Njemačkoj. Dalić je tome dao znak podrške. Poglavlje s reprezentacijom tu se zaključilo, a onda je došao red na Real Madrid. Igrač je zvao iz Nizozemske zahtijevajući sastanak s klubom po završetku Lige nacija, što je protumačeno da želi otići. Ipak, Hrvat je rekao da bi htio ostati još jednu sezonu u Madridu te u hrvatskoj reprezentaciji pa se onda preseliti u Saudijsku Arabiju – otkriva detalje Sport.

 

 

Komentara 10

MO
modovisisajteMaraschino
08:35 10.07.2023.

Ma da, u zadnjih godinu dana 10 klubova promijenio.... tko uopće više ozbiljno shvaća ta pisanja...

Avatar skandalist
skandalist
11:58 10.07.2023.

Što je sve u posljednjih godinu dana u različitim izvorima napisano o Luki Modiću na kraju se pokazalo u 99% slučajeva kao neistina i potpuna izmišljotina. I sad je, navjerojatnije, pored istine!

DU
Deleted user
15:35 10.07.2023.

ne kužim zašto ne bi mogao igrati u SA i za repku? pa nebu tamo zaboravil igrati nogomet, a tjelesna sprema ovako sam si održava. Odi tamo Luka, uzmi lovu i dalje buš bil najbolji u repki.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije