Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Miss sporta Hrvatske

VIDEO Sportašice kušale posebna vina u podrumu koji je sagrađen 1807. godine

Foto: Direkcija izbora
1/11
04.07.2023.
u 13:49

Sportašice su jučer imale izlet u Mađerkin breg, na vidikovac s kojeg s vide četiri države – Austrije, Slovenije, Mađarske i Slovačke.

Sudionice Miss sporta Hrvatske nalaze se u Prelogu, na priprema za finalni izbor koji je na rasporedu 6. srpnja u hotelu Panorama, s početkom u 20 sati.

Za lentu najljepše nadmetati će se 15 sportašica a s njima su na pripremama Magdalena Orlić, još uvijek aktualna Miss sporta Hrvatske, te Rea Rukavina, aktualna prva pratilja. Društvene mreže pokriva Borna Mohač, Miss sporta Hrvatske iz 2020. godine. 

Sportašice su jučer imale izlet u Mađerkin breg, na vidikovac s kojeg s vide četiri države – Austrije, Slovenije, Mađarske i Slovačke.

Za vedrih dana vidi se Zagorje, čak i Sljeme. Brijeg je ime dobio po Emiliji Krauthaker, poznatijoj kao „Mađerka“. 

Nakon toga otišlo se do Trebotza, stare kurije iz 19. stoljeća. Tamo je 2002. na pitoresknom brijegu Železne Gore izgrađen restoran Terbotz . 

Poseban doživljaj bila je  večera u podrumu koji datira iz 1807. godine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije