U STRAHU SU

Srbi reagirali na ekskluzivu Večernjeg: 'Hrvati nam žele oteti ponajvećeg nogometnog bisera!'

Facebook
03.06.2023.
u 16:16

Petar Ratkov, rođeni Beograđanin, ima hrvatske dokumente, zato što mu je majka Hrvatica, rođena Vrgorčanka. Tim je intrigantnije i zanimljivije, jer ako posjeduje hrvatsku putovnicu, Ratkov bi mogao nastupati i za – Hrvatsku. Posrijedi je naravno samo teorija, ali i te kako ostvariva

Srbijanski nogometni prvoligaš TSC (Topolski sportski club) iz Bačke Topole bio je najveće iznenađenje tamošnje Super Lige u protekloj sezoni osvojivši drugo mjesto (iza Crvene zvezde) te se prvi put u svojoj povijesti plasirao u kvalifikacije za Ligu prvaka. To je svakako bila senzacija, jer TSC je iza leđa ostavio dva beogradska kluba, Čukarički i Partizan.

U tom malome klubu sa sjeveru Bačke najbolji nogometaš je 19-godišnji centarfor Petar Ratkov (rođen 18. kolovoza 2003.), mladić uz čije ime na Transfermarktu uz srpsku, stoji i hrvatska zastava. 

Petar Ratkov, rođeni Beograđanin, ima hrvatske dokumente, zato što mu je majka Hrvatica, rođena Vrgorčanka. Tim je intrigantnije i zanimljivije, jer ako posjeduje hrvatsku putovnicu, Ratkov bi mogao nastupati i za – Hrvatsku. Posrijedi je naravno samo teorija, ali i te kako ostvariva, pa smo tako već pisali o tome da u Hrvatskom nogometnom savezu i te kako već postoji interes za Ratkova. Više o tome pročitajte OVDJE 

GALERIJA Sada je iu službeno: Asensio objavio da odlazi iz Reala. Nagađa se da ga želi velikan

1/5

Naime, Petar Ratkov s 19 godina standardni je mladi reprezentativac Srbije, za koju je nastupio šest puta i postigao jedan pogodak. Ta srpska mlada reprezentacija, za razliku od hrvatske, nije se uspjela plasirati na nadolazeće Europsko prvenstvo u Rumunjskoj i Gruziji.

Srpska javnost je sada u velikom strahu jer se boje kako će jedan od najvećih talenata tamošnjeg nogometa preseliti pod okrilje HNS-a. 

VEZANI ČLANCI:

- Oprez, oprez, oprez. Hrvati žele oteti Srbiji jednog od najvećih nogometnih bisera. Igra za orlove, ali susjedi ga sanjaju - piše Kurir, dok portal B92 piše kako Hrvatska želi ukrasti njihovog igrača.  

- Hrvatska želi da ukrade Srbiji talentiranog napadača zbog problema koji je muči - javlja Nova S. 

Komentara 1

PO
ponavljač
16:36 03.06.2023.

I hrabar, očito kad mu Hrvatska zastava stoji. Što god odabere, sretno samo zbog tog!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije