UNIVERSAL TWENTY TWO

Srbin koji vodi brigu o karijeri Luke Modrića zaposlio Šimu Vrsaljka? Agenciju čine impresivna lica

Kalinjingrad: Slavlje hrvatskih reprezentativaca nakon pobjede nad Nigerijom 2:0
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
21.03.2023.
u 23:10

Iako mu je tek 31 godina, Vrsaljko se prošle godine oprostio od reprezentacije, da bi se sada pojavio na popisu zaposlenika jedne nogometne agencije, čiji je član kao igrač dosad bio.

Vlado Lemić, nogometni agent iz Srbije, voditelj je uspješne agencije Universal Twenty Two koja brine o karijerama nekih od najboljih igrača svijeta. Najpoznatiji klijent svakako mu je kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić (37), a pored njega ističu se argentinski vratar Emiliano Martinez i napadač Newcastlea Alexander Isak, koji vrijedi 50 milijuna eura. Ovdje je i Šime Vrsaljko, ali, čini se, više ne samo kao nogometaš, već i - zaposlenik agencije. 

Njemački portal Transfermarkt, naime, navodi Vrsaljkovo ime u popisu Lemićevih agenata. Dakle, izgleda da Šime (31) postaje predstavnik igrača. Prošlog je ljeta odlučio reći zbogom hrvatskoj reprezentaciji, s kojom je na Svjetskom prvenstvu u Rusiji osvojio srebrno odličje, a trenutno nema ni klub, nakon što je s početkom godine raskinuo ugovor u Olympiacosu

Krenuo je u Dinamu pa, uz posudbu u Lokomotivu, potpisao za Genou, kasnije i Sassuolo. Vrhunac karijere bio mu je mandat u Atleticu iz Madrida, ali i jedna sezona u službi posuđenika u redovima talijanskog Intera. Nakon toga, zaputio se u Grčku, no suradnju okončao poslije pola godine.

Postavlja se pitanje hoće li, dakle, Šime u mirovinu i, ako je informacija točna, posvetiti se poslu agenta? Još nije u poznim igračkim godinama, ali opraštanje od vatrenih nagovijestilo je da su najbolji dani ipak iza njega te je očito zadovoljan svime što je postigao u karijeri. 

22.09.2022., stadion Maksimir, Zagreb - UEFA Liga Nacija, Liga A, skupina 1, 5. kolo, Hrvatska - Danska. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukić /PIXSELL

Vrsaljko danas prema Transfermarktu vrijedi tri milijuna eura. 

 

Komentara 1

DU
Deleted user
05:19 22.03.2023.

Luka svoju karijeru završava i sada ju mora preuzeti sam u svoje ruke. Nakon Mamića i Srbina mora dokazati Svoju snagu , ako ga prije toga ovaj dvojac ne uništi u strahu od buduće moguće velike konkurencije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije