Transfer sve bliže

Srna stiže na završne pregovore, Barca mu nudi primamljivu stavku ugovora!

Cristiano Ronaldo - Darijo Srna
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
13.12.2016.
u 11:26

Srna je pred potpisom za Barcelonu, a Mundo Deportivo, koji je blizak katalonskom klubu, piše da bi dogovor mogao pasti već ovaj tjedan.

Darijo Srna jučer je odigrao možda i svoj posljednji derbi za Šahtar protiv kijevskog Dinama. Njegova momčad pobijedila je 4:2, a bivši kapetan hrvatske nogometne reprezentacije upisao je asistenciju i izborio crveni karton. No, sada je možda došlo vrijeme za rastanak s dugogodišnjim klubom.

Srna je, naime, pred potpisom za Barcelonu, a Mundo Deportivo, koji je blizak katalonskom klubu, piše da bi dogovor mogao pasti već ovaj tjedan.

"U narednih nekoliko dana Srna će se sastati s predstavnicima Barcelone i pokušati dogovoriti transfer. Ovo bi im mogao biti završni sastanak, a zasad je usuglašeno da će potpisati ugovor na godinu i pol dana. No, ono oko čega se još nisu dogovorili jest igračeva plaća. Srna je odlično zarađivao u Ukrajini, a dolazi kao besplatan igrač", piše Mundo Deportivo. Iako se nagađalo da ga Katalonci vide kao privremeno rješenje do kraja sezone, ova stavka koja mu jamči ugovor na minimalno godinu i pol za Srnu bi mogla biti prilično primamljiva.

U tekstu se navodi da je vlasnik Šahtara Rinat Ahmetov odlučio izaći u susret Srni i pustiti ga besplatno da mu se tako oduži za sve što je dao Šahtaru. Posebno mu je zahvalan što nakon nemira u Ukrajini i sukoba s Rusima, zbog čega su se morali preseliti iz Donjecka, nije pobjegao nego je ostao u klubu.

Stoga se očekuje da će ipak pronaći zajednički jezik s Barcom jer u tim godinama ovo je transfer iz snova.

"Darijo Srna uzbuđen je zbog transfera, ovo bi mu bila kruna karijere. Iako ima 34 godine, i dalje je u odličnom fizičkom stanju, posjeduje odličnu tehniku i prilično je iskusan",  zaključuje tekst novinar Mundo Deportiva.

Komentara 6

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
11:35 13.12.2016.

zaslužio je masjstor kao šlag na tortu blistave karijere

IL
ilijan
12:10 13.12.2016.

Dario sve naj bolje ti želim!

NE
Nemanadimak
12:48 13.12.2016.

Za Barcu ce biti super pošto Barca ne igra obrambeni nogomet. Pike je najsporiji igrač pa je tamo dobar za braniča. A bice dobar i Srna jos ako ide besplatno to im je poklon a naresne godine ce ga prodati za par milja...možda natrag u Šahtar :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije