Zajedničke pripreme

Srpski borac s Cro Copom trenira za UFC debi, oduševio je porukom na Instagramu

Mirko Filipović i Darko Stošić
Foto: Instagram/Wanda Nara
1/7
19.04.2018.
u 17:48

Cro Cop je u dobroj formi, svako malo na društvenim mrežama objavljuje fotke i videa s priprema

Mirko Filipović trenutačno se priprema za dvoboj protiv Roya Nelsona, koji će se krajem svibnja održati u dvorani Wembley, a sve u sklopu 200. priredbe promocije Bellator.

Cro Cop je u dobroj formi, svako malo na društvenim mrežama objavljuje fotke i videa s priprema, a uspješno je prošao i dopinšku kontrolu.

U njegovu timu kao i obično tu je Stipe Drviš, a tu su još i japanska MMA zvijezda, Satoshi Ishii i naši sjajni teškaši Ante Delija i Saša Milinković. A sad im se pridružio i najbolji srpski borac Darko Stošić.

On je nedavno dobio ugovor s najjačom MMA organizacijom u svijetu - UFC-om.

Mirko Filipović i Darko Stošić
1/5

“Dobio sam priliku ostvariti ono čemu sam posvetio svaki djelić svog života, a to je da budem najbolji na svijetu. Ovo je veliki početak za mene. Trebalo mi je pet godina mukotrpnog rada da bih dobio ovaj ugovor", poručio je tada Stošić kojem će prvi protivnik biti Amerikanac Jeremy Kimball – našoj javnosti poznat kao bivši FFC prvak.

 

If you want to be a Lion, you must train with the Lions. @crocop1009

Objavu dijeli Darko Stosic (@darko_stosic)

Debitirat će u Hamburgu 22. srpnja, a za to se odlučio spremati s Cro Copom. Stigao je u Zagreb, a nakon jučerašnjeg treninga s Cro Copom na Instagramu je objavio zajedničku fotku uz sjajan komentar koji je oduševio njegove fanove.

“Ako želiš biti lav, moraš trenirati s lavovima”, napisao je Darko Stošić.

Komentara 26

MA
Majur
18:04 19.04.2018.

Možda i jedan Srbin napokon uspije u vrh borilačkog sporta doći...ali samo uz pomoć Hrvata:)))Nego,zašto nema Srba koji su prvaci u svjetski poznatim borilačkim vještinama....zato što je to borba jedan na jedan.

SX
sudbina x
18:39 19.04.2018.

Darko Stošić će uspjeti samo ako ima i hrvatske krvi...

SX
sudbina x
18:35 19.04.2018.

Nikad od srbina prvaka...Niti su ga ikada imali niti će ga ikada imati...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije