RAZLOG JE BIZARAN

Srpski mediji osuli paljbu po Luki Modriću: 'Hrvat je izdao Novaka Đokovića, ovo nismo očekivali'

Wimbledon Championships 2024 Day 12
Foto: Marc Aspland/The Times/NEWS SYND
1/3
12.07.2024.
u 22:20

Kažu Srbi da su oni navikli da Modrić navija za Đokovića, ali da sada to nije bio slučaj. Ne znamo na temelju čega tako misle i zbog čega bi Modrić morao gledati oba meča?

U nedjeljnom finalu Wimbledona igrat će drugi i treći tenisač svijeta, Novak Đoković i Carlos Alcaraz. Bit će to veliki meč, ne treba u to dvojiti, publika će moći uživati. A ovoga je petka na polufinalnom dvoboju Alcaraza i Rusa Danila Medvedjeva uživao i kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić. Desetka vatrenih i madridskog Reala stigla je pogledati meč kao gost najboljeg španjolskog tenisača.

Nisu to baš najbolje primili srpski mediji koji su, valjda, očekivali da će Luka pogledati i dvoboj Đokovića s Talijanom Musettijem. Srbi su podijelili reakciju Wimbledona na društvenim mrežama u kojoj je pisalo. "Prvak na vašoj strani, Luka Modrić gleda Wimbledon iz boksa Carlosa Alcaraza."

Kažu Srbi u tekstu pod naslovom "Kako je Luka Modrić izdao Novaka Đokovića: Ovo nismo očekivali od legendarnog hrvatskog nogometaša" da su oni navikli da Modrić navija za Đokovića, ali da sada to nije bio slučaj. Ne znamo na temelju čega tako misle i zbog čega bi Modrić morao gledati oba meča? Kako god bilo, ostaje za vidjeti hoće li kapetan vatrenih doći i u nedjelju na veliko finale. I ako dođe, gdje će sjediti...

FOTO Pogledajte kako Luka Modrić sa suprugom gleda spektakl u Wimbledonu

Wimbledon Championships 2024 Day 12
1/9

Komentara 9

JU
juma
23:52 12.07.2024.

Logično je da dodješ i sjedneš tamo gdje te kao gosta pozovu. Sve drugo bi bilo sramotno ponašanje od strane Luke Modrića.

Avatar bokolo
bokolo
00:26 13.07.2024.

Vec 1992 rekao sam da treba graditi Kineski zid. 🧱

KE
kermitt
12:50 13.07.2024.

Zašto bi Luka po njima, ne trebao već MORAO gledati Đokovića?? Alcaraz je veliki Lukin fan i ponudio mu je da gleda njegov meč iz njegovog boksa na što je Luka pristao. Zbog čega bi gledao Đokovića? Luka ne dugujee apsolutno ništa tom đokoviću i ako će ga gledati ili ne to je njegov izbor i njegova slobodna volja, a ne dužnost i obaveza! Pa najbolje da prespava na tom gledalištu i da odgleda sve mečeve toga dana da se nebi netko slučajno uvrijedio naime srbi. Samo nek se oni ljute i sablažnjavaju koliko god ih je volja i koliko god hoće...kad je đoković došao navijati za luku na sp ili euru? Nikad!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije