LJUPKO PETROVIĆ

Slavni trener Osijeka i Zvezde u teškom je stanju poslije teške nesreće i dva moždana udara

Zagreb: 1. HNL, 15. kolo, Croatia Sesvete - Inter Zapreši?
Boris Scitar/Vecernji list
01.07.2023.
u 09:04

76-godišnji Ljupko Petrović nalazi se u specijalnoj bolnici 'Sveti Sava' nakon što mu je zdravlje ozbiljno narušeno, pišu portali iz Srbije

Legendarni trener Crvene zvezde i jedan od najboljih strijelaca u povijesti Osijeka skrivio je tešku prometnu nesreću na beogradskoj obilaznici i prava je sreća što nije bilo tragičnih posljedica. Međutim, srpski mediji Informer i Mondo pišu da je Petrović hitno prebačen u bolnicu te se nalazi u teškom stanju jer je pretrpio dva moždana udara. 

Od doživljenog šoka zbog prometne nesreće, prvo je doživio blaži, a onda i puno ozbiljnijih moždani ugovor te trenutno nije u stanju komunicirati. 

- Trenutačno je na odjelu intenzivne njege, oduzeta mu je lijeva strana tijela i ne može govoriti. Budući da je Petrovićevo trenutačno stanje vrlo teško, liječnici mogu samo nagađati što se dogodilo. Pretpostavka je da je Ljupko od straha i šoka koji je doživio u trenutku kada je krivo skrenuo doživio i blaži moždani udar. Potom je uslijedio puno teži moždani udar, također od straha, a doživio ga je kada se sudario s nadolazećim automobilom. Odmah je prevezen na hitnu pomoć, odakle je prebačen u specijalnu bolnicu 'Sveti Sava'. Nije mogao govoriti, pokušavao je nešto reći tijekom noći, ali to je bilo nejasno i nepovezano. Sada je na odjelu intenzivne njege i angažirani su najbolji liječnici iz Srbije kako bi mu pružili pomoć - pišu srpski portali. 

Najveći uspjeh u trenerskoj karijeri Petrović je imao 1991. godine kada je osvojio Ligu prvaka s Crvenom zvezdom. 

VEZANI ČLANCI:

- Apsolutno nije bilo govora o bahatoj vožnji, kako su mnogi napisali. Ljupko ima 76 godina, sigurno ne voli hvalisanje i brzu vožnju. Nije isključena mogućnost da je prvo doživio lakši moždani udar, pa da je zbog toga vozio u pogrešnom smjeru. Najvažnije je da u nesreći nitko nije poginuo i da nitko nije teže ozlijeđen - piše Informer.  

Komentara 1

RO
rokoxy1
13:30 01.07.2023.

zelim mu brz oporovak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije