BIT ĆE KAŽNJEN

Srpski napadač izazvao skandal: Zaražen koronom se fotografirao i dijelio autograme

31.01.2022.
u 23:02

Vlasti Firence prijavile su ga za kršenje pravila o karanteni i tek treba vidjeti epilog.

Dušan Vlahović (22) ispunio si je želju potpisivanjem za Juventus pa donio Fiorentini oko 80 milijuna eura, no u toj želji napravio je fatalnu grešku i mogao bi biti itekako kažnjen.

Kako prenosi Adnkronos, srpski napadač je bio pozitivan na koronavirus 22. siječnja i umjesto da se pridržava pravila o ostanku u karanteni, otišao je potpisati ugovor, družio se s navijačima, dijelio autograme i rukovao se te grlio s brojnim ljudima.

Vlasti Firence zbog toga će ga tužiti za kršenje pravila o karanteni, ali vjerojatno će proći s opomenom ili nekom novčanom kaznom jer triput je cijepljen i prošlo je šest dana od pozitivnog testa. No, njegovo ponašanje bi trebalo biti primjer drugima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Juventus (@juventus)

 

 

Inače, Vlahović je zabio 17 golova ove sezone, u samo 21 nastupu. Sad će sjajnu formu pokušati nastaviti u dresu Juventusa.

Što se Fiorentine tiče, najbitnije je da se transfer obavio. Srbina su čelnici u klub doveli za dva milijuna eura iz Partizana, a u manje od četiri godine "okrenuli" su oko 80 milijuna...

>>> Najbitnije vijesti o zimskom prijelaznom roku čitajte OVDJE

Komentara 3

Avatar xilandar
xilandar
10:29 01.02.2022.

Nije li Karabatic neki dan igro utakmicu zarazen?

ML
mladenov
23:37 31.01.2022.

A australijanci pustili zaražene tenisere da igraju. Šta na to kažete?

JM
juretic.milan
08:27 01.02.2022.

Kakvi se ovo likovi javljaju s komentarima? Srpska posla.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije