SLUŠA GA I VANJA

Srpski pjevač veliki je prijatelj s Lukom Modrićem, otkrio kako izgledaju njihova druženja

Zagreb: Okupljanje nogometne reprezentacije uo?i kvalifikacijske utakmice s Turskom
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/6
17.02.2024.
u 09:30

- Luka je veliki brat, veliki prijatelj i veliki drug i netko s čim se obiteljski družim. Kad smo se upoznali rekao mi je da sluša pjesme, njegova supruga Vanja, tako je krenulo, tako da i dan danas Vanja je prošli put bila na koncertu.

Srpski pjevač Aco Pejović na Valentinovo je održao koncert u zagrebačkoj Areni, a tisuće obožavateljica i obožavatelja svih generacija u glas su pjevali s njim do posljednjeg daha.

Pejović je omiljen pjevač našim nogometašima Dariju Srni i Luku Modriću s kojim je obiteljski prijatelj. Pjevač je sada otkrio detalje o odnosu sa zvijezdom Real Madrida.

- Luka je veliki brat, veliki prijatelj i veliki drug i netko s čim se obiteljski družim. Kad smo se upoznali rekao mi je da sluša moje pjesme, i njegova supruga Vanja. Tako je krenulo, tako je i dan danas. Vanja je prošli put bila na koncertu. Zvala je večeras moju suprugu i rekla - Bilje želim večeras uživo cijeli koncert jer su u Madridu i nisu mogli doći - rekao je Pejović za In Magazin.

Modrićeva najdraža pjesma je Sve ti dugujem.

- Luka je kupio jedan specijalni uređaj koji oni koriste i onda prvi put kad sam došao, rekao sam: 'Nemoj ove mikrofone'. Onda je Vanja  pošla, kupili su stvarno neke ozbiljne i onda je sve to druga priča i sad se tu održavaju natjecanja. Ja samo slušam, oni su ti koji se natječu, uglavnom djevojke, dok se muški opuste malo - rekao je Pejović.

 
Ključne riječi

Komentara 14

MA
malosutra12
20:23 17.02.2024.

Svakakva bagra se ljepi na velikane kao što je Modrić da sebi digne cijenu, a svi znamo što voli Modrić domoljubne pjesme Thompsona i drugih a ne srpske cajke.

Avatar Forumas
Forumas
12:01 17.02.2024.

svatko u svoja cetri zida moze slusati sto god zeli, sto se mene tice moze luka i cecu slusati u svoja cetri zida ALI kao kapetan hrvatske reprezentacije treba paziti sto radi i sa kim se druzi u javnosti. nikad nisam cuo za ovg pjevaca, sad sam prvi puta pogledao na you tube tko je taj i sto pjeva, nista posebno ali ni nista negativno. vec smo stotinu puta citali o nasim reprezentativcima i raznim sportasima koji slusaju cajke, zar stvarno ni jedan srbijanski sportas ne slusa hrvatske pjevace ??? kad ce hartija napisati ; taj i taj srbijanski sportas slusa tog i tog hrvatskoh pjevaca/pjevacicu ??? nikad, hartija sije razdor samo u hrvatskom narodu svojim izjavama.

BU
Bubra
11:25 17.02.2024.

Luka i njegova obitelj mogu da se druze i slusaju koga zele i hoce. Kao i svi ostali. Dali je to dobar ili los ukus nek svako za sebe odluci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije