Golubić ne može do bronce

Stigle loše vijesti za Hrvatsku, definitivno smo ostali bez nove medalje na OI

Pariz: Marko Golubić plasirao se u četvrtfinale
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
08.08.2024.
u 17:38

Sinden je u polufinalu poražen od Jordanca Zaida Kareema s 2:1 u rundama što znači da je Hrvatska definitivno ostala bez šanse za medalju.

Hrvatski predstavnik u taekwondou na Olimpijskim igrama u Parizu, Marko Golubić, definitivno je ostao bez medalje na Olimpijskim igrama.

Golubića je u četvrtfinalu eliminirao drugi nositelj turnira, aktualni europski prvak u ovoj kategoriji, britanski borac Bradly Sinden. Golubić je nakon toga još imao šanse za broncu i morao se nadati Sindenovoj pobjedi u polufinalu kako bi ušao u repesaž i kasnije u eventualnu borbu za treće mjesto.

VEZANI ČLANCI:

Međutim, to se nije dogodilo. Sinden je u polufinalu poražen od Jordanca Zaida Kareema s 2:1 u rundama što znači da je Hrvatska definitivno ostala bez šanse za medalju.

>> Ovako izgleda Modrićev penthouse u centru Zagreba. Vatreni je platio bogatstvo

Pariz: Marko Golubić plasirao se u četvrtfinale
1/17
 
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije