Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispao od 123. na svijetu
Povratak na članak

Što muči Bornu Ćorića: koljeno, trener ili prekid s curom?

Što se to događa s našim mladim tenisačem, pitaju se mnogi ovih dana. Pitanje je aktualizirao još jedan Bornin poraz, ovaj put u prvom kolu turnira u Indian Wellsu.

Komentari 9

RI
rikavac
23:02 12.03.2017.

Vi novinari ste prvi ga dignuli u nebesa kad je osvojio juniorski US open i vec ste poceli pisat o njemu kao igracu koji ce preuzet broj 1. Tako je se i mali poceo ponasat kao zvijezda misleci da je igrac pa djevojka puno starija od njega gdje je muzla lovu od njega skupim putovanjima slikanjima. Umjesto rad red disciplina on selfi svako malo i et taj talenat preko noci splasnu.

VL
Avatar Point_of_view
Point_of_view
08:38 13.03.2017.

Alexander Zverev je već kompletan igrač. Svi udarci su mu puno bolji nego Ćorićevi. Ćorić nema niti jednog udarca kojim bi protivnika impresionirao. Zato i gura lopticu do iznemoglosti, odnosno dok netko ne pogriješi. Ne vidim načina, kako bi on, s trenutnim performancama, mogao ući u top 20.

VL
DU
Deleted user
06:03 13.03.2017.

Coric jos ni je sazrijo i dorasto svjetskom teniskom izazovu,jer je poznato da su balkanci bahati i zaostali,tesko je dostici jednu tensiku velicinu jednog Ivanisevica,ili Djokovica,jer za takve uspone i velicine,su potrebna velika odricanja,i naravno treba se roditi s talentom,a ne mozak u Zagrebu a glava I.Wellsu,neide to skupa......

VL
DU
Deleted user
19:04 15.03.2017.

Sve je krenulo nizbrdo kada se vezao za sponzorusu; uzela mu je godinu i pol tenisa i naravno novac. Na kraju je shvatio da mora raskinuti sa njom i ozbiljno se vratiti tenisu, ali nakon prekida sa njom izgleda daa mu treba vremena da ponovo nadje sebe, kao nekada prije nje. Nije to lako za jednoga dvadesetogodisnjaka, jer je ona bila njegova prva ljubav, prva ali nazalost i pogresna...

VL
LI
liliZG
12:08 13.03.2017.

mala umišljena veličina koja si niš ne da reći, pa tako i igra,... njegovi vršnjaci su ga već odavno preskočili, i zverev i tiem i ona ludi grk, pardon australac grčkog porijekla.

VL
GE
gerearsenal
06:55 13.03.2017.

nista od njega...

VL
JA
jasnaherc777
07:41 13.03.2017.

Ništa ga ne muči od ovog što ste naveli opet je Vl pogrišija.

VL
PE
perfa57
12:41 13.03.2017.

Muči ga glava i "dobronamjerni" savjetnici.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.