24. dan sp-a

Što nas danas čeka na SP-u? Maroko ili Francuska, tko će biti protivnik za broncu i imamo li snage?

KATAR 2022 - Tuga na licima hrvatskih igra?a nakon poraza od Argentine
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/56
14.12.2022.
u 07:44

Kakva će biti taktika i imali još psihičke i fizičke snage za utakmicu doznat ćemo danas jer se u 15 sati po hrvatskom vremenu uključujemo uživo na konferenciju za novinare izbornika Dalića, a izravno pratimo i večerašnje drugo polufinale od 20 sati.

Svaki poraz boli i svaki je poraz težak, pogotovo kada je poraz uvjerljiv poput sinoćnjeg (3:0) od Argentine i to u polufinalu Svjetskog prvenstva. Ipak, razloga za tugu i bol nema jer taj poraz hrvatsku nogometnu reprezentaciju nije izbacio s prvenstva niti umanjio činjenicu da smo i dalje među četiri najbolje reprezentacije svijeta.

- Da nam je netko rekao da ćemo igrati u polufinalu prije ovog prvenstva, odmah bismo prihvatili - konstatirao je sinoć izbornik Zlatko Dalić koji nije bio nezadovoljan već najavljuje borbu u subotu za broncu.

Kakva će biti taktika i imali još psihičke i fizičke snage za utakmicu doznat ćemo danas jer se u 15 sati po hrvatskom vremenu uključujemo uživo na konferenciju za novinare izbornika Dalića. Nakon konferencije od 16 sati pratimo i prvi trening vatrenih uoči utakmice za treće mjesto odmora nema.

A nema odmora niti kod nas, tijekom cijelog dana donosimo vam analize stručnjaka i komentare sinoćnjeg duela, ali od 20 sati očekuje nas još jedan nogometni sudar Davida i Golijata, inspiriran Hrvatskom.

Današnji raspored na SP

20.00  Francuska - Maroko

Baš kao što je Hrvatska iznenadila svijet 2018. (ove godine već smo pokazali klasu) tako i Marokanci traže čudo protiv Francuske koja zaista na ovom prvenstvu djeluje nezaustavljivo. Mbappe, Griezmann i društvo pokušat će osigurati drugo uzastopno finale, a tamo ih čeka Argentina. Utakmicu pratite u izravnom prijenosu na našem portalu od 20 sati.

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


Ključne riječi

Komentara 3

VA
Varosanin
10:30 14.12.2022.

Imamo barem 24 sata vise odmora u subotu nego protivnik i zato treba biti optimista! Hvatati se za umor je glupo kada imamo tri dana odmora a Maroko (ili Francuska) samo dva. A i ako smo umorni onda nek probami igrati s Stanisicem, Barisicem, Sucicem i Budimirom u prvom poluvrijemenu?

SI
sigmundfreud
08:35 14.12.2022.

FIFA želi finale Francuska- Argentina. Suci će se potruditi da se to dogodi. Očekujmo danas penal za Francuze protiv Maroka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije