KOMENTAR

Što sad, Luka? Ni 85.000 eura tjedno neće ga utješiti!

luka modrić
PA/Pixsell
01.09.2011.
u 19:21

Luka u Tottenhamu više nema nikakav motiv, a tamo će morati provesti još najmanje četiri mjeseca

Bio je siječanj 2008. godine, Mamići u krstarenju Engleskom, a Luka Modrić u Zagrebu, na iglama, u niskom startu. Čekao je samo Zdravkov telefonski poziv: "Sjedaj sutra u zrakoplov za London!". Luka ne bi pitao ni za ime kluba...

Najtužnija ljetna priča

A onda se dogodio preokret: Mamiću se, kako je sam prenio, u manchesterskom hotelu ukazao Svevišnji i poslao poruku: "Nemojte prodavati Luku, nije vrijeme." Bio je to zapravo metaforički prikaz neuspješne misije na Otoku. Nitko, naime, nije ponudio 20 milijuna eura i prodaja je do daljega odgođena. Na Modrićev užas.

Tri mjeseca kasnije, ukazao se Daniel Levy, pod okriljem noći sletio je u Zagreb, a ushićeni je Luka u ponoć potpisao za Tottenham...

Luka Modrić najtužnija je priča netom završenoga prijelaznoga roka. Izigran i razočaran, ostaje u Tottenhamu, klubu koji je prerastao, u kojemu više nema nikakav motiv. Kako bi i imao kad nije doveden niti jedan veliki igrač, kad se već sada zna da Spursi ne spadaju ni među pet najboljih engleskih klubova, da trofeja opet nema na vidiku, niti Lige prvaka. U Europu mogu samo preko ljestvice fair-playa. Kakav poraz za najboljega hrvatskog nogometaša, ponajboljega veznoga igrača u Engleskoj!

Najgore je što mu je sada upitan i zimski transfer, jer nema više takvoga luđaka kao što je Abramovič da ponudi 45 milijuna eura.

>> Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista <<

Ključne riječi

Komentara 55

IV
ivaan
21:28 01.09.2011.

Ja sam mislio napisati nešto pametno samo da bi dobio što više pozitivnih glasova, ali nemogu ništa pametno smislit... Dacu zato sam sebi 2 glasa.......ccccc

Avatar rimaz
rimaz
08:12 02.09.2011.

Zašto Modrić toliko pohlepan? Dečko je sebi već osigurao bezbrižnu budućnost. Ono otrcano o materijalizmu i moralu nije vrijedno spominjati. Ipak sam ga smatrao običnim i skromnijim.

NO
Novinar
22:16 01.09.2011.

puky slažem se s tobom, cijenio sam Modrića kao igrača, ali sada mi je dno dna od igrača.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije