doznajemo detalje

Što se događa u Dinamu? Klub ne pamti žešći obračun za vlast, ako Mamić dobije, staje akcija stadion!

22.12.2022.
u 20:55

Bitka za vlast u Dinamu se nastavlja, ustvari žešća je nego ikada, a ovih dana trebala bi dobiti nastavak. Podsjetimo, prije 10-ak dana Zdravko Mamić je preko sebi odanih skupštinara uspio je izglasati nepovjerenje prvom operativcu kluba Krešimiru Antoliću, no taj prijedlog skupštine odbio je Izvršni odbor, koji je sa 7-6 u glasovima stao na Antolićevu stranu..

Komentara 102

BB
Bad Blue Bosanac
22:24 22.12.2022.

Mamić je ponos svih nas purgera, mogu samo da nam puše oni što nas nevole

SP
Spezzi
22:20 22.12.2022.

Možete vi lajat na Mamiće do sudnjeg dana, ali činjenica je da su iz ničega stvorili najuspješniji klub u regiji, a iz njega kadrove vuče najuspješnija reprezentacija na cijelom jugoistoku EU. Prije nego Mamiće bacite u bunar, odgovorite na jednostavno pitanje, kome biste vi dali taj savršen stroj da s njime sada upravlja ? Možda ulici koja upravlja Hajdukom ?!

SP
Spezzi
22:29 22.12.2022.

Nešto je ovih dana nakon Lovrenova, Brozova i Modrićava pjevačkog nastupa jako zasvrbilo crvene gospodare iz sjene. Ne usude se direkt udariti na repku, pa kreću s leđa, najprije treba uništiti bazu - Dinamo, pa će i repka pasti, jer Dinamo desetljećima hrani reprezentaciju najboljim kadrovima. Bez Dinama nema ni reprezentacije !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije