VIŠE SCENARIJA

Što treba Hrvatskoj za prolazak u četvrtfinale? Kauboji su još živi u lovu na medalju

Malmo: Slavlje Hrvatskih rukometaša nakon pobjede nad Belgijom
"Anze Malovrh / kolektiff"
21.01.2023.
u 20:08

Hrvatski rukometaši slavili su protiv Belgije sedam razlike iako smo imali u jednom trenutku plus 11

Hrvatska je pobjedom nad Belgijom još uvijek u igru za prolazak u četvrtfinale, iako smo imali čak 11 golova prednosti, Belgijci su do kraja utakmice smanjili na osam golova zaostatka (34:26). Za plasman u četvrtzavršnicu svjetskog prvenstva kauboji moraju dakako pobijediti i Bahrein, a Danska bi morala senzacionalno izgubiti od Egipta.

Pritom Hrvatska mora nadoknaditi znatno lošiju gol-razliku - Danska je trenutno na +30, a Hrvatska je sada to popravila i na +17 smo. Dakle, da bi hrvatski rukometaši imali ikakve izglede za četvrtfinale, moraju sa što većom razlikom razbiti Bahrein i onda isčekivati neko veliko iznenađenje.

21.01.2023., Malmo Arena, Malmo, Svedska - IHF Svjetsko prvenstvo u rukometu, utakmica 2. kola 2. kruga Svjetskog prvenstva rukometasa izmedu Hrvatske i Belgije Photo: Pixsell/PIXSELL
Foto: "Anze Malovrh / kolektiff"

Za očekivati je da će Danska još više popraviti svoju gol-razliku jer prvo ima ogled s autsajderom SAD-om, a tek onda derbi s nezgodnim Egiptom

Standings provided by Sofascore

Komentara 3

Avatar Žuti
Žuti
21:37 21.01.2023.

Budimo realni, ozbiljni u rukometu nismo već godinama. Pomoglo bi da dovedemo stranog trenera s novim zamislima. Svi ovi biseri samo vrte istu sporu igru. Ne znam zašto ne vidimo na zdrave oči, rukomet se mijenja, rukomet je postao mnogo brži sport. Primjerice jeste li vidjeli Belgijance ? Svaki napad trče kontru, dobiju gol i trče kontru. Ako kontra ne prođe, onda vrše izmijene za puni napad. Naši se sporo vraćaju u obranu, a još sporije ulaze u napad kada prime gol.

BE
Berri
20:52 21.01.2023.

Mi smo se s ozbiljnim rukometom pozdravili još 13.1. protiv Egipta.

BL
blackeder2022
21:39 21.01.2023.

Zbog ovakvog članka koji stvaraju lažnu sliku hrvatskog rukometa,obmanjujući čitatelje dovodeći ih u zabludu,i jesmo tu di jesmo,u borbi za 9 mjesto na SP u.Hrvatska je izgubila ključnu utakmicu s Egiptom,i u toj utakmici je trebala pokazati svoj kvalitet,i pokazala je,izgubivši glatko od Egipčana.Sve ostalo je nebitno,jer je sve bilo poznato unaprijed.Čemu onda onaj koji sebe naziva sportskim novinarom stvara lažnu sliku o kvaliteti koja se ne potvrđuje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije