SIN OSJEČKOG SUCA

Sudac koji voli striptizete i tulume dijelit će pravdu u finalu Kupa

Burilo
Printscreen Youtube
06.05.2013.
u 21:58

Andrej Burilo sudit će finale Kupa između Hajduka i Lokomotive. Osim po zviždaljci, poznat je i kao sudionik tuluma u Starim Mikanovcima.

Osječka postava sudit će prvu utakmicu finala Kupa između Hajduka i Lokomotive na Poljudu u srijedu, a glavni sudac bit će Andrej Burilo.

32-godišnji Burilo sin je poznatog suca Antuna. Osim po zviždaljkama, otac i sin su poznati i kao sudionici na s tulumu još jednog suca, Ivana Sušca. Dogodilo se to 2011. u Starim Mikanovcima.

Osim istočnjačke glazbe i pića, na tulumu je bila i striptizeta. Kako je to izgledalo, pogledajte u videu.

>> Burilo će suditi finale Hajduka i Lokomotive

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije