Službeni Poljud demantira

Šurjak: Informacije o štrajku igrača su gluposti

Ivica Šurjak
Tomislav Gabelić
21.10.2009.
u 15:41

U Hajduku se trude demantirati bilo kakve potrese u Poljudu. Na službenim klupskim stranicama izašlo je priopćenje kako odluku o kazni nije samostalno donio predsjednik Joško Svaguša, već je to odluka cijele uprave.

Odluka je potvrđena zbog ukupnih ovosezonskih rezultata.

- Poraz od Šibenika samo je kap koja je prelila čašu - piše u priopćenju.

Baš nas zanima kako je to izgledalo, već vidimo kako su Antonio Kardum i Joško Grbić lupali šakom o stol i vikali da ih treba kazniti. Naravno da je tu odluku donio Svaguša, a asistirao mu je Ivica Šurjak, šef struke. A sad, je li potpisnik uprava, Nadzorni odbor ili netko treći, sasvim je svejedno. U Hajduku sve odluke donose Svaguša i Šurjak, oni su gospodari svemira.

– Vidio sam te informacije o štrajku igrača. To su gluposti, štrajk se sigurno neće dogoditi. Razgovarao sam s kapetanom Andrićem, nije mi dao nikakvu naznaku o tome – rekao je Šurjak.

Trener Edoardo Reja nije ni mogao biti kažnjen, jer je tek jučer sredio svu dokumentaciju potrebnu za poslovanje u Hrvatskoj.

Komentara 1

DH
dalibor.hren
16:14 21.10.2009.

Za sve će biti krivi samo igrači, a ne i \"struka\" koja kupuje bofl robu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije