zaludio britance

Susjedi u šoku: Čudo od djeteta koje oduševljava Engleze ne pomišlja igrati za Srbiju

Premier League - Aston Villa v Liverpool
Carl Recine/REUTERS
27.12.2022.
u 13:20

18-godišnji Stefan Bajčetić zabio je prvijenac u dresu redsa u pobjedi nad Aston Villom od 3:1

Stefan Bajčetić nova je nadolazeća zvijezda europskog i engleskog nogometa, sinoć je na popularni boxing day zabio prvijenac za Liverpool i oduševio britansku javnost. 18-godišnji mladić rođen u Španjolskoj karijeru je započeo u Celti iz Viga gdje je i rođen nakon što mu je otac Srđan završio aktivnu karijeru. Majka mu je Španjolka pa tako može birati za koju nacionalnu selekciju će nastupati, no čini se da je već odluka već pala. 

Susjedi su u šoku nakon riječi njegovog oca koji smatra kako je najbolje da njegov sin nastupa za Španjolsku. 

- Stefan je rođen u Španjolskoj. Ima čvršće veze sa Španjolskom nego sa Srbijom. Nikad se ne zna što će se dogoditi, ali ta odluka nije donesena iz nekih interesa. zuzetno sam ponosan, najviše zbog toga kako se sve razvijalo posljednjih godina, i to ne samo na nogometnoj razini. Stefan se razvija kao osoba, osamostaljuje se, uči novi jezik, upoznao je novu vrstu nogometa, puno dinamičniju - rekao je otac Srđan za španjolsku Marcu

- Nova nogometna zvijezda neće za Srbiju! Oglasio se Bajčetićev otac, promijenio ploču: Čvršća veza sa Španjolskom - stoji u naslovu portala Mondo.

S 18 godina i 65 dana postao je treći najmlađi igrač koji je zabio za Liverpool u Premier ligi. Mlađi strijelci za Redse u prvenstvenim utakmicama bili su samo Michael Owen (17 godina i 143 dana) i Raheem Sterling (17 godina i 317 dana). Radi se o polivalentnom igraču koji može pokrivati pozicije stopera, zadnjeg i centralnog veznog. 

 

 

Komentara 1

BP
Besposlen pop
10:08 30.12.2022.

Ako je (otac) i na trenutak pomišljao da igra za Srbiju, a izgleda da nije, nakon nastupa i ponašanja Srba na SP-u otklonio je svaku sumnju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije