DAJE PODRŠKU

Ljubav prema Hajduku je bezuvjetna! Svećenik održao prvu misu pa svojim potezom oduševio sve

Facebook screenshot
18.08.2022.
u 18:30

Apsolutna euforija vlada među navijačima u Splitu, a ulicama Valencije odjekuju Hajdukove navijačke pjesme. A da ljubav prema Hajduku ne poznaje granice pa ni one geografske pokazuje zanimljivost koja stiže iz Rame.

Nogometaše Hajduka večeras od 20.45 očekuje prvi dvoboj playoffa Konferencijske lige protiv Villarreala u Valenciji. 

- Ako pogledate postignuća Villarreala, da, ovo je najveća utakmica u mojoj karijeri. Prošle sezone bili su među četiri najbolja kluba u Europi. Ovo je ogroman izazov. Ne slušam što pričaju oni koji kritiziraju naš nastup u derbiju. Moramo igrati hrabro i ne smijemo se skrivati. Igramo protiv jedne od najboljih momčadi. Ako budemo imali zajedništvo i budemo se borili, već smo na neki način pobijedili. Uz maksimalan trud svih, možemo i do rezultatske pobjede - istaknuo je trener Hajduka Valdas Dambrauskas.

Apsolutna euforija vlada među navijačima u Splitu, a ulicama Valencije odjekuju Hajdukove navijačke pjesme. A da ljubav prema Hajduku ne poznaje granice pa ni one geografske pokazuje zanimljivost koja stiže iz Rame.

Don Josip Papak iz župe Prozor nakon svoje mlade mise razvio je Hajdukovu zastavu i tako na svoj način iskazao ljubav i dao podršku splitskom klubu.

Susret počinje u 20.45, a možete ga pratiti na Drugom programu HRT-a i u tekstualnom prijenosu na portalu Večernjeg lista.

>> Pogledajte atmosferu na Poljudu na susretu Hajduka i Vitorije

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije