Miss sporta Hrvatske

Svi dečki biraju Anu kada se igra nogomet u kvartu jer njezina ekipa uvijek pobjeđuje

Foto: Direkcija izbora
1/4
07.07.2024.
u 09:08

Finalistice izbora za Miss sporta Hrvatske okupit će se u ponedjeljak 8. srpnja 2024. u hotelu Garden u Velikoj Gorici gdje će se pripremati do četvrtka kada ćemo saznati koja će od 11 finalistica ponijeti titulu najljepše sportašice Hrvatske.

Finalistice izbora za Miss sporta Hrvatske okupit će se u ponedjeljak 8. srpnja 2024. u hotelu Garden u Velikoj Gorici gdje će se pripremati do četvrtka kada ćemo saznati koja će od 11 finalistica ponijeti titulu najljepše sportašice Hrvatske.

Izbor će se održati 11. srpnja 2024. u 20 sati u Pučkom otvorenom učilištu Velika Gorica, a u nastavku i privitku predstavljamo preostale četiri finalistice.

Nogometašica Ana Tutić ima 20 godina, a ovim sportom bavi se od svoje osme godine. Prve nogometne korake napravila je u ŽNK Vrbovec, nakon čega je prešla u ŽNK Dinamo, a trenutno igra za NK Sesvetski Kraljevec.

Osim nogometa trenirala je razne sportove od odbojke, plesa i atletike koja joj je uz nogomet najveća ljubav. Ana je pohađala školu za medicinske sestre i uz školske obaveze izvršava redovno i one sportske.

Trenira 4 do 5 puta tjedno i natječe se svaki vikend u ženskoj nogometnoj ligi.

Kada nađe slobodnog vremena voli to kvalitetno iskoristiti pa pozove svoje frendove na nogač koji ne rade razliku što je žensko s njima u ekipi, već se otimaju za koga će Ana igrati, jer znaju da s njom sigurno pobjeđuju.

Cilj joj je u budućnosti postati što uspješnija kako bi mogla promovirati ženski nogomet i sport općenito.

Gimnastičarka Aurora Ristović, ima 18 godina i dolazi iz Vukovara. Članica je Gimnastičkog kluba Vukovar, a u slobodno vrijeme voli čitati knjige, učiti jezike i trenirati.

Studirat će turkologiju i francuski na Filozofskom fakultetu, oduvijek je odlična učenica iza koje su mnogobrojna natjecanja na kojima je ostvarila odlične rezultate. 

Zagrebačka odbojkašica Jill Žnidaršić, ima 19 godina, a ovih dana čeka ju prijemni ispit na Kineziološkom fakultetu te se nada da će uskoro tamo studirati.

Članica je Odbojkaškog kluba Dinamo, a bavila se taekwondoom i plesom. Ipak, odbojka je njezina najveća ljubav i trenira ju već 11 godina. Aktivno sudjeluje u humanitarnim akcijama te pomaže onima kojima je pomoć potrebna. To u ispunjava i čini sretnom. 

Magdalena Kovačić karatistica je iz Karlovca. Članica je Karate kluba Karlovac 1969., ima 24 godine i završava studij Fitomedicine.

Zbog svoje strasti za sportskim načinom života i svijesti koliko joj unapređuje kvalitetu života, nedavno je postala certificirana trenerica kako bi sva svoja znanja mogla što uspješnije prenositi.

U slobodno vrijeme uživa u rekreaciji u prirodi, plesu, glazbi i volontiranju. Uvidjevši kako ostvaruje sjajne rezultate na fakultetu što je više uključena u treniranje i natjecanja, počinje otkrivati i razvijati  Brain Gym program; program integriranih vježbi za učinkovitije življenje i učenje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije