Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
treći u HNL-u
Povratak na članak

Svi se pitaju što je Moufija nagnalo na čudan potez. Hajduk sve nade polaže u jedno natjecanje

Da bi ušao u skupinu, ovog po jačini trećeg nogometnog natjecanja u Europi, morat će Hajduk izbaciti tri kluba. Ako sama motivacija za igranjem europskih utakmica nije dovoljna, onda je tu financijska injekcija. Ulazak u Konferencijsku ligu klubovima će donijeti 3,17 milijuna eura.

Komentari 4

DE
Dex
10:00 07.05.2024.

Ovi su već i osvojili Konferencijsku ligu ....... a realno stanje je da su trebali razigravati sa Rudešom za ostanak u ligi

VL
CI
Cigred
09:43 07.05.2024.

Bez brige, već od srpnja ove godine hajduk će opet biti prvak a to će trajati desetak kola a onda spust prema dnu tablice.

VL
Avatar razbojnik404
razbojnik404
09:20 07.05.2024.

Veliko, veliko iznenađenje da Hajduk nije prvak. Mnogo krivaca za to ima - ali svi su van Hajduka. Iako, nakon 5. kola sezone su se već sami slavili kao prvake....

VL
UK
ukrajina
08:29 07.05.2024.

Pazi, treći u ligi ! Da prvenstvo traje duže borili bi se za peto mjesto !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.