HOROR

Svjetski prvak pronađen mrtav u Rusiji. Pozvali su ga na obračun i upucali na kućnom pragu

Screenshot / TV Caspij
21.02.2023.
u 09:21

32-godišnji sportaš tragično je stradao poslije obračuna čiji motivi za sada nisu poznati

Višestruki svjetski prvak u jiu-jitsu Vidadi Mardanov (32) ubijen je u noći između ponedjeljka i utorka ispred svoje kuće u Derbentu, javljaju ruski mediji. Mardanov je bio i predsjednik NFC MMA grappling lige, a upucan je oko četiri ujutro kada su ga pozvali da izađe iz kuće. Potom su zapucali na njega i pobjegli, doznaje se iz istrage.

Policija je stigla na mjesto događaja i na ulici pronašla tijelo muškarca, a ubrzo su identificirali i napadače koji su pobjegli u automobilu marke Lada. U pitanju su Timur Asadom (27) i Abdumuslim Mrtazaliev (23).

- Čovjek je pozvan na obračun, a kada je izašao pucali su u njega i pobjegli - prenose tamošnji mediji informacije svojih izvora iz policije. 

Za sada nema informacija o motivima ubojstva poznatog dagestanskog prvaka.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije