ODUŠEVIO SAM SEBE

Szczesny zabio briljantni pogodak \'\'rabonom\'\': Jeste li snimili ovo?

Ivo Karlović
Foto: AFP
1/2
24.05.2012.
u 13:25

Na treningu Poljske vratar Arsenala neplanski je postigao pogodak za anale

Poljski vratar Arsenala Wojciech Szczesny pokazao je zavidne šuterske sposobnosti na treningu svoje reprezentacije u tijeku priprema za Euro. Ne samo što topnik zna dobro ''pimplati'' nego je zabio pogodak kakav rijetko zabijaju oni kojima je to posao. Kao da ni sam nije tako planirao, zatresao je mrežu tzv. rabonom, a oduševljen  sobom pitao je snimatelje jesu li uhvatili taj trenutak. Pogledajte video!

Komentara 2

PE
peceks
14:41 24.05.2012.

http://www.powerplaymanager.com/r802803/ Igram jednu odličnu online igru i stvarno uživam u njoj. Vodiš svoju momčad i igraš protiv drugih igrača iz cijelog svijeta. Pridruži se, nećeš zažaliti! Trenutno u ponudi nogomet i hokej, uskoro i rukomet! Od 10.05. Menađer je uu potpunosti redizajniran! Dođi i uvjeri se, najbolji besplatni menađer na internetu! http://www.powerplaymanager.com/r802803/

LC
luka_cro
16:08 24.05.2012.

Svaka mu cast! Mozda ga trener Poljske stavi u napad :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije