LUIZ ISTO U BARCELONI?

Ter Stegen: Imam novi klub i učim španjolski, ali ne mogu reći kamo idem

Marc-Andre ter Stegen
Foto: DPA/Pixsell
11.05.2014.
u 15:28

Već neko vrijeme govori se kako će 22-godišnji Marc-Andre ter Stegen karijeru nastaviti u Barceloni, međutim nijedna strana još nije potvrdila posao.

Marc-Andre ter Stegen u subotu je na gostovanju kod Wolfsburga posljednji put stajao na golu Borussije iz Mönchengladbacha. 'Vukovi' su mu zabili tri gola (3:1), a mrežu mu je zatresao i hrvatski reprezentativac Ivan Perišić.

Već neko vrijeme govori se kako će 22-godišnji njemački golman karijeru nastaviti u Barceloni, međutim nijedna strana još nije potvrdila posao.

- Imam novi klub i učim španjolski. Zasad ne mogu reći kamo idem, ali novi klub je velika momčad i jedna od najboljih na svijetu - rekao je Ter Stegen, koji je demantirao informaciju kako će sljedećeg vikenda na Nou Campu gledati derbi Primere između Barcelone i Atletica.

- Ne mogu ništa reći, ali neću biti u Kataloniji. Idem na odmor - zaključio je 22-godišnji golman.

David Luiz u Barceloni?

Uz Ter Stegena kao pojačanje Barcelone za sljedeću sezonu spominje se igrač Chelseaja David Luiz. Brazilski dnevnik Lancenet piše kako je transfer dogovoren, a kako će službena potvrda stići nakon Svjetskog prvenstva.

Ne spominje se kolika je odšteta za 27-godišnjeg Brazilca, kao ni na koliko će potpisati.

>> Messijevi uvjeti za novi ugovor: Kupite Agüera i produžite ugovor Pintu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije