O'Neill

Terry se mora ispričati Milneru

James Milner
AFP
12.04.2010.
u 14:13

Menadžer Aston Ville Martin O'Neill inzistira da bi se Chelseajev branič John Terry morao ispričati reprezentativnom suigraču Jamesu Milneru za pogibeljan start u subotnjoj polufinalnoj utakmici FA Cupa.

Chelsea je u spomenutoj utakmici slavio 3-0, a O'Neill je kasnije imao velike prigovore na račun suca Howarda Webba, zbog nesuđenog očitog jedanaesterca na Gabrielu Agbonlahoru u 15. minuti (nakon prekršaja Johna Obija Mikela) i starta Johna Terryja na Jamesa Milnera u 74. minuti, starta zbog kojeg je Chelseajev branič kažnjen tek žutim kartonom.

- Nadam se da će Terryjeva isprika stići u našu svlačionicu. Bio je to pogibeljan start na koljeno i oduševljen sam što James i dalje može igrati. Mogli smo ostati bez njega na dugo, dugo vremena. Zapravo ne znam da li bi i isprika bila dovoljna. Mislim da bi o tome James i Terry sami trebali raspraviti - rekao je sjevernoirski menadžer, koji je najavio da će prijaviti Howarda Webba povjerniku sudačkog udruženja Mikeu Rileyju.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
15:54 12.04.2010.

Terry se mora ispričati Milneru ali se ne treba izpričati Biliću i kockastima jer od onih 9 komada koliko je Albion uturio za 180 minuta John Terry nije ugural nijednoga..Navodno ga Frank Lampard i Wayne Rooney još danas zajebavaju radi toga jer nije onim zapadno balkanskim nemočnicima uspjel uturnuti 2 ili 3 gola..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije