POTENCIJALNI INCIDENT

Teške optužbe protiv Čilićeva protivnika: Napao je suparnika u svlačionici?!

FRA, ATP Tour, French Open 2022
Foto: EXPA/ Pressesports/ Pierre Lahalle
1/5
03.06.2022.
u 09:47

– Nije mi važno misli li da sam igrač koji ne poštuje pravila ferpleja, to zaista nije važno. To je njegovo osobno mišljenje, ali ovako iznositi laži o meni nije u redu. Stvarno bih volio da je ovo posljednji put da čini tako nešto.

Casper Ruud u četvrtfinalu Roland Garrosa pobijedio je danskog tenisača Holgera Runea 6:1, 4:6, 7:6 (2), 6:3, no to slavlje odlučili su mu pokvariti optužbama o svojevrsnom napadu na protivnika u svlačionici.

Navodno mu se unosio u lice, što je potvrdila Holgerova majka Aneke. Istodobno, Ruudov otac Christian tako nešto je negirao. Kao, uostalom, i Čilićev protivnik u polufinalu koje počinje danas najranije u 17:30.

– Ono što on govori nije u redu. To se nije dogodilo. Obojica smo bila u svlačionici nakon meča, a to je golema svlačionica. Ima mnogo igrača, tako da smo cijelo vrijeme bili u svom dijelu sobe. Okupao sam se u ledenoj kupki, pojeo pizzu i slušao glazbu prije nego što smo otišli kući. Holger je sjedio u svom dijelu garderobe – kazao je Ruud i dodao:

01.06.2022, Roland Garros, Paris, FRA, ATP Tour, French Open 2022, Viertelfinale, im Bild ruUD, RUNE, Ruud (Casper) (NOR) // during the French Open Semifinale of the ATP Tour at the Roland Garros in Paris, France on 2022/06/01. EXPA Pictures © 2022, PhotoCredit: EXPA/ Pressesports/ Pierre Lahalle *****ATTENTION - for AUT, SLO, CRO, SRB, BIH, MAZ, POL only***** Photo: EXPA/ Pressesports/ Pierre Lahalle/EXPA
Foto: EXPA/ Pressesports/ Pierre Lahalle

– Razočarava to što kreira te laži o meni. Nije mi važno misli li da sam igrač koji ne poštuje pravila ferpleja, to zaista nije važno. To je njegovo osobno mišljenje, ali ovako iznositi laži o meni nije u redu. Stvarno bih volio da je ovo posljednji put da čini tako nešto.

Kazao je i kako razumije da su neki igrači emotivniji od drugih, ali laži mu ne može tolerirati.

U ovoj priči, gdje jedna strana tvrdi jedno, a druga drugo, možda bi trebale uskočiti službene osobe i istražiti što se dogodilo. Ipak, tako nešto nije organizator spomenuo. Barem ne za sada...

Komentara 3

DU
Deleted user
10:51 03.06.2022.

Mladi Danac je razmaženo, bahato derište koje se usred meča deralo na vlastitu majku i naočigled sviju ju tjeralo iz gledališta. Njemu ne vjerujem ni da je nebo plavo.

MO
moreplovac
10:41 03.06.2022.

Mladi Danac je preemotivan. Vlastitu majku je za vrijeme meča već bio ispsovao i istjerao iz gledališta. Šteta za momka. Dobar tenisač, ali ima problema sa emocijama - kada ne ide kako on hoće.

ZO
zoranos
10:15 03.06.2022.

Fakat ne kužim zašto bi mladi Danac izmislio tako nešto - mada i da je istina nije ništa posebno, ali ružno je.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije