VELIKI HENDIKEP

Teške vijesti za vatrenog: Vidu iznijeli na nosilima pred Dinamo. BBB neće moći putovati u Atenu

KATAR 2022 - Zagrijavanje nogometaša Hrvatske i Belgije uoči početka utakmice
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/6
31.07.2023.
u 09:45

Uefa je odlučila kako neće biti gostovanja u Zagrebu i Ateni jer su procijenili kako se radi o rizičnim utakmicama, javljaju grčki mediji

Grčki prvak AEK iz Atene doživio je veliki udarac pred potencijalni okršaj s Dinamom u kvalifikacijama za Ligu prvaka. Naime, pouzdani stoper i naš reprezentativac Domagoj Vida ozlijedio je butni mišić u prijateljskom ogledu protiv Trabzonspora (3:1) kojeg vodi Nenad Bjelica i upitan je za dvoboj, javljaju nam grčke kolege. 

Vida se ozlijedio već u drugoj minuti nakon što je dobio udarac u butni mišić, vratio se na teren i pokušao nastaviti, ali na kraju su ga nosilima iznijeli s terena u devetoj minuti. Prve utakmice trećeg pretkola Lige prvaka na rasporedu su 8. i 9. kolovoza, a druge 15. kolovoza, a upravo obje mogao bi propustiti naš branič. Podsjetimo, Dinamo ima veliku prednost protiv Astane od 4:0 uoči uzvrata u Kazahstanu i veliki je favorit da prođe dalje. 

VEZANI ČLANCI:

Inače, grčki mediji također napominju kako gostujućih navijača neće biti na obje utakmice, Bad Blue Boysi tako neće moći bodriti svoje ljubimce u 5000 kilometara udaljenoj Ateni. Ista stvar vrijedi i za vatrene navijače žutih iz AEK-a, napomenimo i to da je Uefa zabranila gostovanja jer se radi o rizičnim skupinama. 

 

 

Komentara 8

Avatar tomsom
tomsom
10:27 31.07.2023.

Kojih 5000 km, do Atene ima cca 1500 km, Novinar, knjigu iz zemljopisa u ruke.

JU
juma
22:24 31.07.2023.

5000 kilometara ima do Astane....

DU
Deleted user
09:56 31.07.2023.

Očekujemo veliku pobedu AEK-a u Atini.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije