Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'UMALO SAM SE SRUŠIO'

Goman Herthe i navijači tijekom utakmice 'zajedno' pušili marihuanu

Thomas Kraft
Foto: NordPhoto/PIXSELL
17.07.2015.
u 12:11

'Mogao sam završiti u bolnici.'

Hertha i Rayo Vallecano igrali su prijateljsku utakmicu u njemačkom Neuruppinu kad se dogodila bizarna stvar zbog koje se vratar berlinske momčadi Thomas Kraft umalo srušio na travnjak.

Naime, iza njegova su gola navijači Herthe pušili marihuanu i vjetar je nosio dim nekoliko "smotuljaka" prema Kraftovu golu, što ga je učinilo pasivnim pušačem. Isprva mu nije smetalo, ali sunce i fizička aktivnost, a i količina dima, učinili su svoje.

- Umalo sam se srušio! Mogao sam završiti u bolnici - rekao je Kraft, kojeg je sigurno sve skupa omelo i primio je pogodak kojim je Rayo na kraju slavio 1:0.

No ostao je na nogama i opravdao prezime, koje na njemačkom znači "snažan". Svejedno, nije se trebao ni suočiti s time, posljedice su mogle biti ozbiljnije od toga da se srušio kao posljedica pretjeranog "napušavanja".

- Da ga je zatekla dopinška kontrola, mogao je pasti i možda bi njegova karijera bila okončana - kazao je trener Pal Dardai strogim tonom jer mu sve skupa nije bilo nimalo smiješno.

Možda Kraftu jest, barem isprva...

>> Engleski nogomet potresaju doping skandali, 'pala' još dva igrača

Komentara 1

RI
ribar110
12:49 17.07.2015.

Ovo je za anale ma novinar je cudo jeli i on bio na utakmici

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije