Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽIVI U NJEMAČKOJ

Tko je Hrvatica koja je mamila poglede u Kataru? Željela postati misica, prate je stotine tisuća ljudi

Magdalena Kreškić
Foto: Instagram
1/5
28.11.2022.
u 10:12

– Ja sam Magdalena iz Mannheima. Prvi put sam na utakmici Hrvatske. To je veliki događaj i jako sam uzbuđena – rekla je jučer našem reporteru.

Ivana Knoll zablistala je tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji, a četiri godine kasnije pozornost među našim navijačima u Kataru izazvala je Magdalena.

Nema tko se s njom nije htio fotografirati uoči jučerašnje utakmice s Kanadom ispred stadiona Khalifa International.

– Ja sam Magdalena iz Mannheima. Prvi put sam na utakmici Hrvatske. To je veliki događaj i jako sam uzbuđena – rekla je jučer našem reporteru.

@vecernjilist Ivana Knoll dobila veliku konkurenciju, Hrvatica Magdalena privlači poglede u Kataru #vecernji #vecernjilist #doha #qatar #worldcup #katar2022 #video #fyp #hrvatska #croatia #viral #neopisivo #CRO #vatreni #hrvatskareprezentacija #navijači ♬ original sound - Večernji list

Pa tko je uopće ova djevojka? Zove se Magdalena Keškić, ima 20 godina, rođena je u Njemačkoj, ali roditelji su joj iz ovih krajeva. Otac joj je s Kupresa, majka iz Stona.

Aktivna je i na društvenim mrežama, na Instagramu je prati gotovo 300 tisuća ljudi. Inače, Magdalena je prije godinu dana predstavljala Hrvatsku na Miss Europe Continental u Napulju. Tada je bila najmlađa kandidatkinja u izboru.

Osim što zarađuje preko Instagrama, Magdalena se s bratom Ivanom bacila u biznis. Pokrenuli su vlastitu marku odjeće pod nazivom CroatiaWear kojom promoviraju Hrvatsku. 

Iako je rođena i živi u Njemačkoj, Magdalena nije zaboravila Hrvatsku. Redovito dolazi na našu obalu, a fotografije iz Lijepe Naše često objavljuje na društvenim mrežama.

>> Pogledajte galeriju s Magdaleninim fotografijama

Magdalena Kreškić
1/11

Komentara 11

ŠT
štrik
11:27 28.11.2022.

Ovo spada u kategoriju "ni štapom dirati, ni kamenom gađati" - osim u legitimnoj samoobrani.

PO
poluvodič
11:22 28.11.2022.

Žalim muškarce koji ovo smatraju privlačno

UU
uhljeb u holdingu
11:53 28.11.2022.

Bogami da ovo sretneš u nekoj mračnoj ulici nebi čovjeku baš bilo nimalo prijatno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije