ANALIZA HR TRENERA

'Tko misli da Livaković nije broj 1 u Hrvatskoj, taj nema pojma o nogometu'

UEFA Nations League - Group A - Austria v Croatia
LISA LEUTNER/REUTERS
27.09.2022.
u 09:16

Proslavljeni vratar mišljenja je da nema dvojbi oko toga tko će biti prvi portir kockastih

Nogometni trener, stručni komentator na televiziji, a prije poznati vratar bivše Jugoslavije, Dinama, Zvezde i Jugoslavije Tomislav Ivković smatra da nema dileme o tome tko je prvi golman vatrenih. 

Dominik Livaković i Ivica Ivušić podjednako su dobri vratari, golman Dinama ima veliku prednost u tome što brani Ligu prvaka, dok Ivušića participira jedino u domaćem HNL-u. 

– Svaka momčad ima crnu rupu, i Real, City, Bayern, bitno je da netko izvadi. Livaković nas je sinoć izvadio u ključnom trenutku u zadnjoj minuti prvog poluvremena i skinuo zicer i dao nam je dovoljno samopouzdanja za drugo poluvrijeme – rekao je Ivković u analizi za Sport klub, pa potom rekao što misli tko treba čuvati vrata reprezentacije. 

– Neznalice su oni koji to uopće dovode pod upitnik. Kad netko dovede pod upitnik njegov status i da je broj jedan u reprezentaciji, onda taj ne zna ništa o nogometu. Druga stvar su želje, a jedno je realnost. Ne radi se to prema željama, kao što je nekad bilo. Nazoveš pa naručiš pjesmu – smatra Ivković.

Standings provided by SofaScore

>> VIDEO: Legenda Austrije hrvatskih korijena prije bitke u Beču: Vastić otkrio zašto nije zaigrao za Hrvatsku

 

Komentara 7

KL
Klavocin
12:01 27.09.2022.

Nikad nismo imali boljeg golmana, nek mi neko kaže jednu grešku livakoviću u repki. Svaki put kad je bila frka nikad njije zakazali. Kakav ladić, kakav subašić. Subašić je samo brani penale na sp ali nije bilo vara, da je bilo svaki bi se ponavlja. A u igri uvijek 2 do 3 geške

KA
kažemja
22:32 29.09.2022.

Livaković apsolutni broj 1.Ivušić je dobar ali mu fali jakih utakmica.HNL nije mjesto za sticanje nekog iskustva.Tu je Livaković daleko ispred.

KA
kažemja
22:31 29.09.2022.

Pletikosa?? Jedan od najvećih kiksera ikad.Subašić je branio dobro penale ,u finalu protiv Francuske totalni podbačaj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije