TRENER SLAVONACA

Tomas uoči Dinama: Duša i srce su mi u Osijeku. Živim za ovaj grad i uspjeh kluba

Varaždin i Osijek sastali se u 32. kolu SuperSport HNL-a
Slavko Midzor/PIXSELL
05.05.2023.
u 14:24

Nogometaši Osijeka i Dinama u nedjelju od 17 sati igraju ogled u Gradskom vrtu

Trener osječkih bijelo-plavih Stjepan Tomas i preporođeni napadač Ramon Mierez najavili su nedjeljni derbi s Dinamom koji počinje od 17 sati u Gradskom vrtu. Nakon što je Osijek angažirao novog šefa stručnog stožera, momčad je ubilježila dvije pobjede pa se navijači s pravom nadaju kako će se pozitivan niz nastaviti. 

- Poslije dvije pobjede i šest bodova vratilo nam se samopouzdanje. Ekipa je na dobrom putu, očekuje nas teška utakmica s prvakom, za nas iznimno važna. Želimo nova tri boda, što prije osigurati plasman u Europu. Imamo snage i kvalitete da to napravimo - rekao je u najavi Tomas koji nikada nije krio da voli Dinamo.

- Igrao sam u dva velika rivala u Turskoj. Kada sam igrao za Fener, davao sam cijeloga sebe. Isto tako je bilo kada sam prešao u Galatasaray gdje sam igrao kao da sam njegov navijač od prvog dana. Profesionalac sam i moje emocije žive i rade za klub u kojem radim. Srce i duša su mi u Osijeku. Živim za ovaj klub i grad i želim uspjeh s Osijekom - jasno je rekao trener Osijeka. 

Za ogled protiv novog/starog prvaka neće moći računati na kartoniranog Cheberka, ali se u sastav vraća veznjak Ivan Fiolić

 

Komentara 2

KU
Kujttim
14:48 05.05.2023.

ako je Tomas nešto u životu naučio, onda su to rad, upornost i profesionalizam. Siguran sam da kod njega neće igrati oni igrači koji s 1,85 promila razvale INA-a crpku. Takvima je mjesto u zatvoru, a ne u profesionalnom nogometu,, pa da je riječ o Messiju.

SR
Sremise
14:44 05.05.2023.

Opa, bravo majstore.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije