Europska liga

Tomečak: Ako pomislimo da je Lyon slab, završit ćemo kao Dinamo

Ivan Tomečak, Matjaž Kek
Foto: Nel Paveltić/PIXSELL
07.11.2013.
u 12:48

- Prvu utakmicu gledao sam na televiziji. Bio sam ponosan na dečke jer su igrali dobro

Rijeka večeras u 21 sat na Kantridi dočekuje Lyon. Prije dva tjedna na Gerlandu je poražena (0:1), ali večeras može do iznenađenja. Pogotovo jer su gosti došli bez čak 12 prvotimaca.

- Prvu utakmicu gledao sam na televiziji. Bio sam ponosan na dečke jer su igrali dobro. Kad u Lyonu možete zadržati loptu, smireno je iznijeti, onda možete igrati protiv svakoga. Igrao sam s Dinamom u Lyonu i nije sve izgledalo baš tako dobro - rekao je uoči utakmice Ivan Tomečak.

Upravo je Tomečakov povratak na teren velika stvar za Rijeku, dosta im je nedostajao.

- Hvala Bogu što sam se vratio na teren i to dosta brzo. Ništa me ne boli, nema nikakvih posljedica. Znači da je sve u redu.

Zbog Uefine kazne neće biti otvorena navijačka tribina, to može biti hendikep za Rijeku.

 - Na Kantridi uvijek dobro igramo, imamo podršku navijača. Zatvorili su Armadinu tribinu i sigurno da će nam nedostajati podrška iz tog smjera. Čuli smo da su druga mjesta popunjena, da su navijači dobili mogućnost da odu na druge tribine. To znači da će sve biti puno, krcato. Iako, šteta što neće biti pun stadion, jer više ljudi znači bolju atmosferu i nama veću pomoć da napravimo dobar rezultat.

Još uvijek vjeruje u prolaz u drugi krug.

- Ne smijemo ni pomisliti da je Lyon slab, jer onda će biti gadno, mogli bismo zavvršiti kao Dinamo. Ali imamo svoju šansu, možemo ostvariti dobar rezultat i vjerujemo u njega. Teoretski još možemo i do drugog kruga. Znamo da će to biti teško, ali tko zna, treba vjerovati u to, možda nam se sve poklopi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije