DINAMO U KRIZI

Toplak: Bjelica će na klupu posjesti velika imena. On ima tu snagu i najbolji je za Dinamo

Belek: Igrači Dinama odradili jutarnji trening 3. dana zimskih priprema u Turskoj
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
28.09.2024.
u 16:41

"Siguran sam da ta ekipa ima kvalitetu. Čak sam je i ja, kao analitičar, već proglasio budućim prvakom. Malo me sram, nakon ovakvih rezultata poslije... Moram priznati, zbilja me sram", rekao je Samir Toplak

Dinamo neočekivano proživljava težak period nakon što je izrazito obećavajuće ušao u sezonu. Nakon poraza od Hajduka (0:1) i Bayerna (9:2) otkaz je dobio trener Sergej Jakirović. Prvaci su zatim upisali poraz od Slaven Belupa (4:1), a uz dosta poteškoća su u Kupu svladali Banjole (1:3). Ovoga je tjedna klupu preuzeo Nenad Bjelica, a stari i novi trener plavih nada se vratiti stabilnost momčadi i osigurati dominaciju na domaćim terenima. Situaciju je u emisiji "Sport nedjeljom" komentirao trener Rudeša i nekada nogometni analitičar, Samir Toplak.

"Nenad Bjelica je najbolje rješenje za Dinamo. Zbog čega? Jer je bio već u sustavu, ne dolazi puno nakon svog prvog boravka. On je trener koji ima gard, trener koji ima rezultate i trener koji može uzdrmati ovu ekipu koja je potonula, najviše na psihološkom planu", rekao je Toplak, složivši se tako s mišljenjem koje drže čelnici kluba.

GALERIJA Treneri Dinama s najviše utakmica u posljednjih 20 godina: Vodi čovjek koji je pobjegao od hrvatskog pravosuđa

Belek: Igrači Dinama odradili jutarnji trening 3. dana zimskih priprema u Turskoj
1/7

"Siguran sam da ta ekipa ima kvalitetu. Čak sam je i ja, kao analitičar, već proglasio budućim prvakom. Malo me sram, nakon ovakvih rezultata poslije... Moram priznati, zbilja me sram, iako smo svi to tako tada vidjeli. I to je dokaz kako je nogomet nepredvidljiv, ne možeš živjeti od stare slave, nego treba svaki dan ulagati", nastavio je.

Smatra i da će Bjelica bez puno skrupule na klupi ostaviti neka velika imena kluba ukoliko ocjeni da drugi igrači mogu više doprinijeti igri momčadi. "Sigurno. Poznavajući ga, on neće imati problem. Radit će po svom principu i nahođenju, bez obzira na imena. Radit će na dobrobit momčadi. Vjerujte, on ima tu snagu", rekao je Toplak.

VIDEO Prvi trening Nenada Bjelice kao novog/starog trenera Dinama

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije