VIDEO

Torcida navija ispred stadiona, Šibenik pod opsadom policije, pogledajte kako to izgleda

Dea Redžić
09.09.2022.
u 20:36

Već cijelo poluvrijeme čeka se na ulaz u stadion na Šubićevcu.

Deseci interventnih policijskih kombija su pred zapadom Šubićevca zajedno s Torcidom koja još čeka na pretres.

Navijači koji su 20-tak minuta nakon početka još pred stadionom imaju ulaznice, kazali su nam policajci na licu mjesta koji održavaju red. 

Inace je cijeli grad pod policijskom blokadom, traju pretresi i podalje od Šubićevca, utakmica je visokog rizika zbog čestih i krvavih sukoba Funcuta i Torcide.

 

 

Predstavnici Hajduka došli su intervenirati jer bio je otvoren samo jedan ulaz i navijači su ulazili još sporije nego sad.

Deseci Torcidaša pred ulazima na zapad krajem prvog dijela navija simultano s navijačima koji su na tribini, kao da su fizički s njima, pa cijeli kvart odzvanja pjesmom i bukom. Na repertoaru su posebno pjesme posvećene vezi Šibenčana i Dinama, pa ih Torcidaši sve svrstavaju pod ‘purgere’.

>> VIDEO: Nikoli Jurčeviću se spustio stolac pa mu voditelj pomagao

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
12:29 10.09.2022.

atmosferlije danas na Šubićevcu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije