SAMO PROBLEMI...

Torresu šest, Benayounu tri, Gerrardu dva tjedna stanke

Fernando Torres
AFP
14.01.2010.
u 17:28

Osim što ih je u trećem kolu izbacio trećeligaš, utakmica kupa donijela je nove probleme engleskoj momčadi.

- Fernando Torres potrgao je hrskavicu u desnom koljenu. Morat će na operaciju i potom ga čeka oporavak dug šest tjedana – izjavio je trener Liverpoolovih nogometaša Rafa Benitez..

Posljedica je to Liverpoolova ispadanja iz trećeg kola FA Cupa od drugoligaša Readinga na Anfieldu u srijedu (2:1 za goste nakon produžetaka), točnije događaja iz 28. minute tog dvoboja, kada je španjolski centarfor ozlijedio koljeno.

Na poluvremenu utakmicu nije mogao nastaviti ni kapetan Steven Gerrard, kojem je stradala zadnja loža.

- Steven će pauzirati sljedeća dva tjedna, a Yossija Benayouna čeka stanka od tri ili četiri tjedna. Njemu je napukla rebrena kost – izvijestio je Benitez, kojem tako prijeti nova serija loših rezultata u svojoj najgoroj sezoni otkad je (2004. godine) stigao na Anfield.

U subotu Liverpoolove nogometaše očekuje prvenstveno gostovanje kod Stoke Cityja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije