Turski mediji tvrde

Tottenham je blizu dogovora s turskim velikanom: Perišić odlazi kao dio transfer-paketa

Premier League - Everton v Tottenham Hotspur
Foto: Carl Recine/REUTERS
1/5
11.07.2023.
u 18:33

"Pregovaraju s Tottenhamom o Davinsonu Sanchezu, a u paket su dodali i Perišića. Osobit interes za to ima trener Okan Buruk", tvrdi turski novinar Safa Can Konuksever, koji kaže i da pregovori u poodmakloj fazi

Engleski mediji uvjereni su kako će Ivan Perišić (34) napustiti Tottenham. Premda ništa nije potvrđeno, razlog iza takvog razvoja događaja mogao bi biti novi trener Ange Postecoglou u čijem sustavu za hrvatskog veznjaka nema puno mjesta. Perišić na stolu ima nekoliko ponuda, no najveće je uzbuđenje navijača Hajduka. Prije nekoliko godina Perišić je obećao vratiti se u splitsku momčad.

Hajduk ipak ima nekoliko snažnih konkurenata u tom transferu. Već se nekoliko tjedana piše o ponudi iz Fenerbahčea koji treba dobru zamjenu za Ardu Gülera, a sada Britanci pišu kako se u priču uključio i Galatasaray. "Pregovaraju s Tottenhamom o Davinsonu Sanchezu, a u paket su dodali i Perišića. Osobit interes za to ima trener Okan Buruk", tvrdi turski novinar Safa Can Konuksever.

GALERIJA Raskoš u kojoj živi Luka Modrić: Vila s više od 2500 kvadrata i skupi automobili

Premier League - Everton v Tottenham Hotspur
1/19

Sa njegovim se navodima slažu i natpisi brojnih inozemnih medija koji govore kako su pregovori u poodmakloj fazi. Poznato je kako bi Perišić radije zaigrao u bijelom dresu, a isto je potvrdio i predsjednik kluba Lukša Jakobušić. S druge strane, opovrgava navode Britanaca. Rekao je kako ga Postecoglou želi zadržati jer treba igrača koji može biti na više pozicija.

VEZANI ČLANCI:

Britanci su istaknuli i pitanje visokih primanja koje Perišić trenutno ima u Tottenhamu. U londonskom klubu zarađuje gotovo 11 milijuna eura. Niti hrvatski, niti turski klubovi ne mogu konkurirati takvim iznosima, no turski velikani vjerojatno će ponuditi bolju godišnju zaradu. Nije poznato koliko je taj financijski aspekt bitan samom Ivanu Perišiću.

VIDEO Što je to govorio Luka Modrić na suđenju Mamićima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije