ZAMJERIO FERGUSONU

Tottenham nudi Unitedu deset milijuna funta za Berbatova!

\'Manchester United\'s Bulgarian forward Dimitar Berbatov (C) vies with Liverpool\'s English midfielder Steven Gerrard (L) and Liverpool\'s Raul Meireles during the English Premier League football mat
AFP
29.05.2011.
u 21:58

Hoće li bugarski napadač Dimitar Berbatov napustiti Manchester United?

Najbolji strijelac engleske lige nije bio ni na klupi u finalu Lige prvaka i navodno je ljutit napustio Wembley. Počele su špekulacije o odlasku pa je objavljeno da Tottenham nudi deset milijuna funti za tog napadača, kojemu ugovor istječe sljedeće ljeto. Zasad je Berbatov demantirao odlazak:

– Bio sam najbolji strijelac lige u kojoj je moj klub osvojio 19. naslov prvaka, želja mi je s Unitedom proslaviti i 20. trofej...

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Idler 3
Idler 3
11:21 30.05.2011.

Hm da, tamo neki Ferguson daje 20 milja...i još uvijek je nedovoljno !!!

HR
hrvatin
03:21 30.05.2011.

Da su pametni dali bi im modrica za berbatova i ustedjeli 10 mil funti,samo problem je sto modrica nitko nece uzeti ni besplatno,a kamo li za lovu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije