niko sve bliži odlasku

Tottenham ponudio Evertonu Kranjčara i milijun £ za Pienaara

Niko Kranjčar
AFP
12.12.2010.
u 16:18

Hrvatski reprezentativac Niko Kranjčar sve manje vremena provodi u igri za Tottenham...

Hrvatski reprezentativac Niko Kranjčar (26) sve je bliži odlasku iz Tottenhama. Menadžer Spursa Harry Redknapp navodno je spreman ponuditi Niku Kranjčara Evertonu, te još doplatiti milijun funti za njihovog 28-godišnjeg igrača Stevena Pienaara, kojemu ugovor istječe na kraju sezone.

Ugovor do 2013. godine

O interesu Evertona za usluge Nike Kranjčara pisalo se i ranije, no Kranjčar tada navodno nije pristao otići na posudbu na Goodison Park. Podsjetimo, hrvatskom reprezentativcu ugovor s Tottenhamom istječe u ljeto 2013. godine, no gotovo je sigurno da ga neće odraditi do kraja.

Menadžer Harry Redknapp stavlja Niku na klupu čak i dok nema Rafaela Van der Vaarta, pa je za njega najbolje otići nekamo gdje će igrati. To je i sam u jednoj izjavi nedavno potvrdio.

– Logično je da bi svatko na mom mjestu počeo razmišljati o novom klubu. Tko ne misli tako nije ambiciozan, što ne može biti dobro za nogometaša – rekao je Kranjčar.

Argentinski napadač Carlos Tevez šokirao je u subotu poslijepodne čelnike Manchester Cityja zatraživši da ga puste iz kluba. Trenutačno drugi strijelac Premiershipa (10 golova) napisao je formalni zahtjev za transfer svega nekoliko sati nakon što su njegovi suigrači pobijedili West Ham sa 3:1 u 17. prvenstvenom kolu. On je, pak, odrađivao suspenziju zbog žutih kartona.

Sukobi s Mancinijem

Po navodima engleskih medija, kapetan Cityja razočaran je životom na Eastlandsu i nakon brojnih sukoba s menadžerom Robertom Mancinijem odlučio je zatražiti da mu se dopusti odlazak.

Manchester City izdao je priopćenje u kojem kažu da sigurno neće pristati na Tevezov odlazak.

– Jako smo razočarani akcijom koju su poduzeli Carlosovi zastupnici. Klub je zahtjev našeg kapetana odmah odbio. Roberto Mancini i svi ostali djelatnici kluba uvijek su pokazivali, a činit će to i dalje, senzibilnost prema Tevezovoj obiteljskoj situaciji. Kada je Carlos nedavno zatražio dopuštenje za odlazak u Argentinu, klub mu je izašao u susret. Očekujemo da i Carlos te njegovi agenti budu senzibilni i prema nama – poručili su iz Manchester Cityja.

Komentara 2

OB
-obrisani-
02:52 13.12.2010.

Najsigurniji parovi- uvjerite se http://vaha-tips.blog.hr/

HO
hotfishlake
22:17 12.12.2010.

i jos milja gore za pienara?! pa niko je profesor nogacha za pienara...kakve su ovo bezvezarije?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije