ŠOK I NEVJERICA

Tragedija koja je potresla regiju: Nogometaš (30) pušten iz bolnice pa pronađen mrtav u stanu

FK Sarajevo
07.08.2023.
u 10:49

Pronađen je u stanu u Sjedinjenim Američkim Državama, gdje je živio, a prema informacijama radilo se o problemima sa srcem. Crnkić je nastupao u SAD-u za Michigan Bucks, a zatim je krenio prema Europi. Nastupao je za Jablonec, Znojmo, Slovan Bratislav, a onda obukao dres Sarajeva.

Nekadašnji član FK Sarajeva i FK Tuzla Citya, Nermin Crnkić, preminuo je u 31. godini života, potvrdio je informaciju tamošnji portal SportSport.ba. Crnkić je posljednjih dana bio u bolnici, te je imao određene zdravstvene probleme, spekulirao se o poteškoćama sa srcem, ali je ipak napustio bolnicu.

Nije se osjećao dobro, te je preminuo 4. kolovoza. Pronađen je u stanu u Sjedinjenim Američkim Državama, gdje je živio, a prema informacijama radilo se o problemima sa srcem. Crnkić je nastupao u SAD-u za Michigan Bucks, a zatim je krenio prema Europi. Nastupao je za Jablonec, Znojmo, Slovan Bratislav, a onda obukao dres Sarajeva. 

VEZANI ČLANCI:

Jedno vrijeme nije se bavio nogomet, pa je onda zaigrao u Njemačkoj za niželigaški Erfurt, da bi se opet vratio u BiH i potpisao za Tuzla City.

U Premijer ligi je upisao 95 nastupa uz 20 pogodaka i 12 asistencija, te dodao 16 nastupa u Kupu BiH. Vratio se kući, u Sjedinjene Američke Države, a nedavno je objavljeno da će nastupati za mininogometnu reprezentaciju te zemlje.

Tada je istaknuo da se raduje novom izazovu, no lijepa priča tragično je završila. 

Komentara 1

DE
derin
11:16 07.08.2023.

Počivao u miru Božjem! 🙏

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije