Vraća li se?

Transfer na pomolu: Moćna momčad krenula po hrvatskog reprezentativca

Napoli
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
03.11.2017.
u 13:04

Prema pisanju talijanskih medija, Napoli želi dovesti Šimu Vrsaljka.

Napoli, vodeća momčad talijanskog prvenstva, suočila se s velikim poteškoćama na poziciji lijevog beka nakon što se u srijedu u susretu s Manchester Cityjem ozlijedio Faouzi Ghoulam. Ozlijedio je ligamente koljena pa ga očekuje stanka od najmanje šest mjeseci.

Zanimljivo, prošle sezone Ghoulamu je na toj poziciji konkurent bio hrvatski reprezentativac Ivan Strinić koji se uz njega nije naigrao pa je sreću potražio u Sampdoriji.

A ozlijeđenog Alžirca mogao bi zamijeniti naš drugi reprezentativac. Prema pisanju talijanskih medija, Napoli želi dovesti Šimu Vrsaljka koji se igrajući za Hrvatsku već dokazao kao lijevi bek iako je po vokaciji desni branič. Baš ga je u posljednjoj utakmici u Ukrajini Zlatko Dalić koristio na lijevoj strani.

Napoli
1/5

Kad bi se ostvario taj transfer, Vrsaljko bi se vratio u Italiju, gdje je već uspješno igrao za Genou i Sassuolo prije prelaska u Atletico Madrid.

Napoli je, uz našeg igrača, bacio oko i na Torinova Antonija Barrecu, Benficina Alejandra Grimalda te na Adama Masinu iz Bologne.

 

Komentara 2

UN
UNOPosmatrac
13:06 05.11.2017.

visoko je to za tebe sine sime.. kao i za alena.. rekao je tata ciro..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije