Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJETNI PRIJELAZNI ROK

TRANSFERI UŽIVO Najezda Hrvata u Astani, Dinamovog veznjaka žele Belgijanci

freepik.com
27.06.2024. u 18:23
Sve novosti oko prijelaznog roka za transfere nogometaša koji traje do 1. rujna pratite na portalu Večernjeg lista
Samo ključni događaji

Real Madrid i Arsenal žele 22-godišnjeg talijanskog reprezentativca Riccarda Calaffiorija. 

Napadač Hajduka Filip Čuić prešao je u Lokomotivu nakon isteka ugovora sa splitskim klubom. Tražio ga je i Osijek, ali ipak se odlučio za klub s Kajzerice.

PREDSTAVLJENI U ASTANI

Dvojica braniča Lokomotive, Branimir Kalaica i Karlo Bartolec, službeno su predstavljeni kao novi igrači Astane. Tamo je sezona i dalje u tijeku, a sedmerosruki pravak Kazahstana trenutno se nalazi na sedmome mjestu ljestvice. 

U glavnome gradu ove srednjoazijske države dočekat će ih dvojica Hrvata, Josip Čondrić i Marin Tomasov. Čondrić je vratar, dok Tomasov igra u napadu, a prometnu se u legendu kluba. Astana je dobro poznata hrvatskim navijačima. Klub je u kvalifikacijama za Ligu prvaka i utakmicama grupne faze Konferencijske lige uzastopnim porazima Dinamu dao ključne bodove u utrci za europsko proljeće.

Dinamo želi dovesti hrvatskog reprezentativca Marina Pongračića.

U SAUDIJSKU ARABIJU

Kapetan madridskog Reala Nacho Fernandez napustio je madridski klub nakon 23 godine i karijeru će nastaviti u saudijskom Al Qadsiahu.

SLAVEN BELUPO

30-ogodišnji veznjaci Dario Čanađija i Ljuban Crepulja mogli bi se vratiti u momčad iz Koprivnice.

STANDARD

Veznjak Dinama Marko Bulat tražena je roba u Standardu Ivana Leke.

HAJDUK

38-godišnji napadač Edin Džeko na pragu je spektakularnog transfera u Hajduk. Ponuđen mu je ugovor do 2026.

Fran Karačić iz novog-starog drugoligaša Rudeša vraća se u Lokomotivu gdje je igrao pet godina, od 2015. do 2020.

Gdje će Dion Drena Beljo? Žele ga i Dinamo i Hajduk. Ostaje li u njemačkom Augsburgu ili se vraća u HNL?

DINAMO

MARKO PJACA (29) se vraća u Dinamo. Krilni napadač Rijeke trenutno se nalazi na liječničkom pregledu. Ako prođe pregled, Dinamo će za svojeg nekadašnjeg igrača platiti 1.5 milijuna eura.

Talijanski insajder Lorenzo Lepore otkrio je da će Fran Topić, 20-godišnji Dinamov napadač karijeru nastaviti u redovima mostarskog Zrinjskog. Tamo će biti na posudbi do zime, a onda će se klubovi dogovoriti oko toga hoće li ostati u Mostaru ili se vratiti u Dinamo za proljetni dio sezone.

Povremeni hrvatski reprezentativac Borna Barišić otišao je u redove turskog Trabzonspora. Istekao mu je ugovor u Glasgow Rangersima.

RIJEKA

Na Rujevici su prvog dana prijelaznog roka doveli vratara Josipa Posaveca. On je nekada branio u Hajduku, a u Rijeku dolazi iz Danske. Njega na Kvarneru vide kao zamjenu za Nediljka Labrovića koji je otišao u redove njemačkog bundesligaša Augsburga.

PLAVI KUTAK

Tko će u Dinamo? Već smo pisali o Pjaci i Šotičeku, a spominju se još neka imena poput Marina Pongračića i slovenskog stopera Vanje Drkušića, jednog od hit-igrača momčadi koja se plasirala u osminu finala Eura. Svakako, bit će vrlo zanimljivo i na Maksimiru, gdje će pripreme početi u ponedjeljak.

PROMETNO NA PAMPASU

Osijek je prvog dana prijelaznog roka doveo čak četiri pojačanja. Marko Soldo, Luka Jelenić, Pedro Lima i Ricuenio Kewal potpisali za klub s Pampasa koji je odmah krenuo na posao uoči nove sezone.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije