PRIJETNJA Sudačke krađe natjerale predsjednika kluba na drastične mjere

Travnik najavio istupanje iz Premijer lige

03.11.2008.
u 15:44

Nakon primljenog pogotka u šestoj minuti sudačke nadoknade i minimalnog poraza od Veleža u Vrapčićima, iz Nogometnog kluba Travnik najavljuju istupanje iz Premijer lige BiH. Na konferenciji za novinare predsjednik Travnika Dževad Bečiragić najavio je drastičan potez.

- Sudac Efendić nas je pokrao i to tako da nam je odmah na startu utakmice isključio jednog našeg igrača, a kasnije i drugog. Sasvim neopravdano je utakmicu produžio čak za šest minuta. Stekao se dojam da će utakmica biti produžena toliko dugo dok ne primimo pogodak. Tako je i bilo - razočaran je bio Bečiragić.

Predsjednik klub Bečiragić razgovarao je i s travničkim dužnosnicima.

- Odlučili smo da se više nećemo natjecati u Premijer ligi, s tim da ćemo obavijestiti Uefu o svim događanjima na utakmici u Vrapčićima. U zadnje vrijeme imamo stalan pritisak od strane Saveza, plaćamo neprimjerene i neopravdane novčane kazne. Nismo u stanju podmirivati apetite pojedinaca - poručio je Bećiragić.

Poslije poraza u Vrapčićima Travnik se nalazi na posljednjem mjestu premijerligaške ljestvice sa sedam osvojenih bodova u 12 odigranih utakmica.

- Zahvalio bih se igračima na angažmanu i borbenosti. Plakali su nakon susreta kao mala djeca. Mi ćemo se pripremati za subotnji duel protiv Modriče a uprava kluba neka odluči hoćemo li igrati, naglasio je Nedžad Selimović, trener Travnika.

Travnik je od 15. minute igrao sa igračem manje zbog isključenja Šiljka, u završnici pogodio i vratnicu, ali to je bio maksimum koji se mogao dati u jednoj tako teškoj situaciji.

Vidjet ćemo hoće li Travnik ostati pri svome stavu ili će popustiti kao i prethodnici koji su prijetili istupanjem iz lige. O tome će odlučiti Skupština kluba koja bi se trebala sastati tijekom tjedna.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije