pobjeda u cvetkovcu

Trener Hajduka otkrio kakva je situacija sa 'razbijenim' Simićem: 'Jedan mladi igrač Hajduka je vrhunski talent za mene'

Rasinja: 1/16 finala SuperSport hrvatskog nogometnog kupa, NK Tehničar - HNK Hajduk
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
12.10.2022.
u 18:58

Splitski prvoligaš uvjerljivim je rezultatom porazio Tehničar na pravoj 'fešti' u Cvetkovcu, podarili su im 'petardu'.

Hajduk je bio uvjerljiv na gostovanju kod Tehničara u Cvetkovcu (5:1). Prvi korak prema obrani 'rabuzinovog sunca' je ovdje, zadovoljan prikazanim bio je i trener prve momčadi Mislav Karoglan. 

- Prije svega profesionalno odrađeno, čestitao bih domaćinu na fer igri i lijepom gostoprimstvu. Najvažnije od svega jest da smo dali priliku mladim igračima i da nije bilo ozlijeda. Simić? Vidjet ćemo koliko treba dobti šavova, ali on je kapetan i borac te je odradio utakmicu do kraja. Zadovoljan sam baš sa svima, ima kod nas potencijala, ali treba stvoriti uvjete u kojima ce mladi sazrijevati, danas znate i sami kakva je situacija...Krolo, Šarić, Pukstas i pogotovo Prpić su vrhunski talenti za mene. - rekao je Karoglan pa se malo dotaknuo iduće ligaške utakmice s Goricom:

- Vjerujemo da ce neki igrači oporaviti do Gorice, svaki pojedinac pod ugovorom mora biti spreman da uskoči i odradi posao onako kako spada. - 

Riječ je potom dobio jedan od najmlađih, dojučerašnji junior Ivan Krolo s prvim nastupom za bijele u seniorskom Kupu. 

- Kako ste već rekli, prvi korak prema obrani titule. Ozbiljno smo shvatili utakmicu od početka, imali smo nesreću zbog crvenog kartona, ali idemo dalje i okrećemo se Gorici. Na nama mlađima je da iskoristimo svaku priliku koju dobijemo, minute će sigurno doći. Utakmica s Goricom nam je već u subotu, idemo po tri boda, koncentrirani smo i fokusirani. - zaključio je 19-godišnji veznjak. 

Standings provided by Sofascore

>> Pogledajte jednu od asistencija Livaje na Torcida kupu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije