Adi Hütter

Trenera Monaca pitali kojeg bi igrača Dinama doveo: 'Ima jedan, ali je prestar'

Zagreb: Konferencija za medije nakon susreta Dinama i Monaca, Adi Hutter
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/6
03.10.2024.
u 08:24

"Navijači Dinama su bili vrlo strastveni, kao što smo i očekivali. No, vremenski uvjeti su stvarno otežavali igru, posebno naš brzi nogomet. Bilo je vrlo teško vidjeti teren, a kiša i vjetar nisu nam išli u prilog"

U dvoboju 2. kola Lige prvaka nogometaši Dinama i Monaca su u Zagrebu odigrali 2-2 (1-0). Dinamo je poveo atraktivnim pogotkom Petra Sučića (45+3) na asistenciju Martina Baturine, koji je u 66. minuti fantastičnim solo-prodorom povećao na 2-0. Monaco je smanjio preko Ganca Mohammeda Salisua nakon velike pogreške vratara Ivana Nevistića, a u 90.minuti Švicarac Denis Zakaria je izjednačio iz kaznenog udarca.

Nakon utakmice, trener Monaca Adi Hütter je stao pred novinare te izrazio zadovoljstvo rezultatom, iako su priželjkivali pobjedu. "Moram čestitati svojim igračima na tome što nisu odustajali, unatoč jako teškim uvjetima na terenu. Ne mogu reći da sam sretan, ali s obzirom na to da smo gubili 2:0, zadovoljan sam bodom", izjavio je Hütter.

Osvrnuo se i na atmosferu na stadionu te kišu. "Navijači Dinama su bili vrlo strastveni, kao što smo i očekivali. No, vremenski uvjeti su stvarno otežavali igru, posebno naš brzi nogomet. Bilo je vrlo teško vidjeti teren, a kiša i vjetar nisu nam išli u prilog", kazao je i dodao:

"Dinamo je bio vrlo kompaktan u obrani s petoricom otraga i bio je opasan u kontrama", dodao je Hütter.

Monaco je primio drugi gol neposredno prije poluvremena, što je bio težak trenutak za njih.  "Nismo dobro reagirali na početku drugog dijela, ali ono što mi se svidjelo je to što nismo odustali", rekao je trener.

Kad bi mogao, koga bi doveo iz Dinama? "Ima jedan igrač, ali je prestar, to je Bruno Petković. Ali i Martin Baturina nam je radio puno problema, svi su mogli vidjeti njegovu veliku kvalitetu."

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije