Reakcije trenera

Tudor: Mogli smo na kraju i do pobjede, ali to ne bi bilo realno

Dinamo, Hajduk
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
01.12.2013.
u 18:00

Danas je pobijedio nogomet, a što se mene tiče mislim da sam definitivno shvatio kako neću biti trener jer sam se očito rodio bez trenerske sreće

Dinamo i Hajduk na Maksimiru su odigrali 2:2, a utakmica je uistinu opravdala očekivanja. Bila je lijepa za gledatelje, a to su istaknuli i treneri.

- Čestitam svojim momcima, ali i Dinamu koji je bio jako dobar, ugodno me iznenadio. Bila je to odlična utakmica, prava poslastica za gledatelje. Mislim da je danas profitirao nogomet - rekao je trener Hhajduka Igor Tudor za Arenasport te dodao:

- Na kraju smo mogli i pobijediti, ali to ne bi bilo realno.

Slično je govorio i Zoran Mamić.

- Čestitam i jednoj i drugoj momčadi na odličnoj igri, publika je mogla uživati u četiri gola. Danas je pobijedio nogomet, a što se mene tiče mislim da sam definitivno shvatio kako neću biti trener jer sam se očito rodio bez trenerske sreće. Izgubio sam u Austriji, u Ukrajini, pa evo ovo danas...

>>Hajduk u 90. minuti izvukao remi (2:2) na Maksimiru! 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar krstul
krstul
18:46 01.12.2013.

jer sam se očito rodio bez trenerske sreće. Izgubio sam u Austriji, u Ukrajini, pa evo ovo danas... ------------------------------------ nije htio dodati; izgubiti ću i u srijedu !

SA
sahmatsah
21:15 01.12.2013.

Nisi pobjedio jer si zajedno s bratom doveo polovne igrače u klub za lovu kojom bi mogao sastaviti konkurentan klub u Europi. U jednom trenutku su igrači na terenu zgledali ko deca, pogotovo u prvom poluvremenu.

MI
Mingan
10:08 02.12.2013.

Dragi Maminjo Jr. nema ti to nikakve veze sa srecom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije