HAJDUK - SPLIT

Nakon alkotesta u Hajduku - 'Schindlerova lista'

08.11.2014., stadion Poljud, Split - MAXtv 1. HNL, 15. kolo, HNK Hajduk - NK Osijek. Artem Milevsky, Sandro Gotal. Photo: Ivana Ivanovic/PIXSELL
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
06.12.2014.
u 13:45

Medijske akcije napadanja na HNS su zamrle, strateška je odluka "potezanje ručne i čekanje Šukera"

Još početkom tjedna, uoči gradskog derbija sa Splitom, situacija je za Igora Tudora izgledala sasvim solidno. Znao je da ne može računati na kartoniranog Marija Maloču, da su upitni Dean Mezga i Anton Maglica te da mu se u kadar vraćaju Mijo Caktaš i Artem Milevski.

Grbić na vratima?

Međutim, ovaj tjedan ostao je bez Gorana Milovića, a stigla je potvrda da su otpali Mezga i Maglica. Dakle, bez kvarteta "četiri M" Tudor će tražiti pobjedu nad Splitom, a ima još nekih upitnika. Manje tegobe osjećao je Lovre Kalinić, na vrata bi u tom slučaju stao 18-godišnji Ivo Grbić.

Neke smetnje osjećaju i Anđelković i Vršajević, ali treba vjerovati da će svi nastupiti tako da na derbi protiv Splita neće istrčati tek kvartet "četiri M" (Maloča, Milović, Mezga i Maglica). Ostali "M" su zdravi, Milevski se oporavio i Tudor ga vidi barem u drugom poluvremenu, Mikanović je spreman uskočiti ako ne bude mogao Vršajević, a Milić će naći svoje mjesto u momčadi. Jer, stopera baš i nema, ostao je Tudor samo na njemu i Nižiću.

Split nema većih problema, sigurno nema jedino Kvesića koji ima tri žuta kartona. Ali "crvene" muči tradicija, koja kaže da teško zabijaju u Poljudu, a pobjeda im je još uvijek nedosanjani san.

Inače, od tekućih poljudskih vijesti valja zabilježiti da očitovanje o "slučaju Maksimir" još uvijek nije poslano disciplinskom sucu Krešimiru Vlajčeviću, Hajduk će čekati posljednji trenutak.

"Ima te, nema te..."

Medijske akcije napadanja na HNS su zamrle, strateška je odluka "potezanje ručne i čekanje Davora Šukera". A svakodnevne sitnice se nastavljaju, nedavno su svi djelatnici morali na alkotest, a sada je popularna "Schindlerova lista".

Naime, već u nekoliko navrata vanjske institucije provjeravale su jesu li svi djelatnici na radnim mjestima. Jedan od činovnika s listom u rukama šeće se po uredima i uredno zapisuje "ima te, nema te..."

>>Torcida me razočarala... Čime sam zaslužio da mi prekriže glavu na transparentu?

>>Nakon sto dana u Poljud se vraća publika, i to baš na gradski derbi

Komentara 10

LI
livoguza2
14:07 06.12.2014.

Hajduka treba otrijezniti u 3. ligi. Tu im huligani ne bi imali nikakve šanse jer s Runovićani, Ivanbegovljani, Glavičani... jači od njih pa će ih smiriti. Lp.

DU
Deleted user
16:32 06.12.2014.

E, minjaju se stvari, minjaju....!!! Nekad sto bi "bili" dali da dinamo izgubi a Rijeka pobjedi,a sada kaze mi jedan vrli torcidas da bi oni najradije da izgube i jedni i drugi..., sto je dakako nemoguce.....!!!!

Avatar titanov sin 2
titanov sin 2
14:18 06.12.2014.

Milevski je pokvario prosjek razine alkohola u krvi , čovjek je samo svaki treči dan pijan na razliku od ostalih .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije