Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA SVIM PORTALIMA I MREŽAMA

Turci mahom prenose izjavu Luke Modrića, oduševljeni su onime što je rekao

Erevan: Kvalifikacijska utakmica za UEFA Euro 2024., Armenija - Hrvatska
Foto: Hrach Khachatryan/PIXSELL
1/4
12.10.2023.
u 12:17

Na jučerašnjoj konferenciji za medije u Opus Areni govorili su kapetan reprezentacije Luka Modrić te izbornik Zlatko Dalić, a Turke je zanimala jedna turska poveznica koju Modrić ima

Hrvatska nogometna reprezentacija danas od 20 sati i 45 minuta na osječkoj Opus Areni u svojem petom nastupu u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2024. dočekuje reprezentaciju Turske.

Hrvatska je prva u kvalifikacijskoj skupini D s deset bodova iz četiri susreta, a deset bodova ima i drugoplasirana Turska koja je odigrala utakmicu više.

Protiv Turske je Hrvatska već jednom igrala u ovom kvalifikacijskom ciklusu, u ožujku u Bursi kad su naši reprezentativci slavili 2:0 golovima Matea Kovačića.

Na jučerašnjoj konferenciji za medije u Opus Areni govorili su kapetan reprezentacije Luka Modrić te izbornik Zlatko Dalić, a Turke je zanimala jedna turska poveznica koju Modrić ima.

Naime, u Real Madrid je ovog ljeta iz turske stigao talentirani mladi veznjak Arda Güler, koji je nakon nekoliko treninga s Realom doživio prvo ozljedu meniskusa, a zatim i ozljedu bedra, te zbog toga još uvijek nije debitirao za prvu momčad.

- Neka Arda Güler bude Arda Güler. Nema potrebe uspoređivati ga ni s kim. Arda je sjajno dijete. Jako je talentiran. Nažalost, nije uspio pokazati ovaj talent, ali siguran sam da je pred njim dobra budućnost - rekao je Modrić.

Nakon te izjave Turci su očarani Modrićevom izjavom. Modrićeve rečenice o Güleru su završile gotovo na svim turskim portalima, a dijele ih i navijači po društvenim mrežama kao što su Instagram, Facebook i Twitter (X).

ANKETA Kako će završiti utakmica Hrvatske i Turske u Osijeku?

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije