Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKAZAO PRAVO LICE

Turski mediji se raspisali o onome što je Modrić napravio u svlačionici nakon poraza u Osijeku

Osijek: Susret Hrvatske i Turske u kvalifikacijama za EURO 2024.
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/9
14.10.2023.
u 13:31

Iako je bio nezadovoljan ishodom utakmice i porazom protiv konkurenta za izravan plasman na Euro, Modrić je s osmijehom ispunio želju osamnaestogodišnjem talentiranom igraču iz turske reprezentacije.

Nakon što je Hrvatska doživjela poraz od Turske rezultatom 0:1 u važnom susretu kvalifikacija za Euro, kapetan vatrenih Luka Modrić svojom je gestom oduševio turske medije i nogometne entuzijaste.

Iako je bio nezadovoljan ishodom utakmice i porazom protiv konkurenta za izravan plasman na Euro, Modrić je s osmijehom ispunio želju osamnaestogodišnjem talentiranom igraču iz turske reprezentacije.

Kenan Yildiz je debitirao  za tursku reprezentaciju na susretu u Osijeku, a nakon završetka utakmice, njegova želja bila je upotpuniti svoj debi odjećom koja pripada legendarnom Modriću.

Yildiz je nakon utakmice čekao ispred svlačionice Hrvatske. Kada je Modrić izašao, zamolio ga je za zajedničku fotografiju i da zamijene dresove. Veznjak Reala mu je ispunio želju.

>> Luka Modrić nakon utakmice s Turskom

 

Komentara 6

HI
Hrvat iz Prigorja
17:29 14.10.2023.

Luka je gospodin, nije on Messi ili C. Ronaldo

ED
Edinburgh1
18:06 14.10.2023.

Pa nije on messi koji bježi i tuce se kad izgubi..

B2
bordon 2
07:16 15.10.2023.

A Torcida je mjera za što?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije